wonderwall

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wonderwall

  1. Hola, vil bare høre hvordan folk gør her i decemeber, især med når der er tæt på minusgrader ca 0 grader nu, og vejene kan være glatte.. løber i stadig udenfor eller tager i det indenfor på løbebåndet? Er selv ikke den store fan af at løbe på løbebånd da jeg synes jeg så ondt i mine legge når jeg så starter med at løbe udenfor efterfølgende..

    Og synes i at det pt er farligt at løbe udenfor? :)

  2. Hvilke sko løber du i, og lander du på hæl eller forfod/mellemfod?

    Gør det kun ondt mens du løber, eller også bagefter, og i så fald hvor længe?

    årh er ik li hjemme ka ik huske hvordan det staves :D asics eller noget i den dur :D !! havde den gamle model af den jeg har købt og har været på løbebånd og fået teset osv :o)

    well gør ondt efter nogle km og om aftenen efter løb og lidt dagen efter

  3. hola hola har før løbet ofte, op med 3-5 gange m ugen og løbet ½ marathon etc og aldrig døjet med skader.. men så her sidste par uger når jegh ar løbet en 4-5km begynder jeg at få smerte i læggen og gør den helt hård og kan sådan set godt løbe men det gør ondt..

    er det bare pause der skal til? var nede i træningscentert idag hvor jeg cyklede 15min ved godt tempo og mærket intet i læggen var så ude og løbe her i aften og det gjorde ondt i læggen efter nogle km... tager en uges pause fra idag med løb men regner med jeg godt kan cykle igennem i centeret i mens eller? :)))))

  4. er fodbold.. well 5-10 sek er også en overdrivelse, kan godt i 20-30sek men har læst mig frem til man skal holde udstrækningen i op til 2minutter, om det passer aner jeg dog ikke... og det med marathon rute er også bare et eksempel.. og det jeg prøver at vide om chancen for skader/for meget syre i benene er betytdeligt større når man har så stive ben som jeg nu engang har :)

  5. prøv du at spille fodbold i små 20år hvor der næsten aldrig er blevet strukket ud og se om du kan klarer den "smerte" der kommer :-) men godt svar som altid fra dig:)

  6. hej spiller fodbold på 18år ca og har dermed fået de kendte fodboldben/meget stive ben.. og spørgsmålet er om det de er så stive bliver et problem når jeg skal ud på længere rutere < 20km-marathon ruter?

    har prøvet at strække ud oftere men gør sku så ondt efter bare 5-10sek at jeg droppede det igen !

  7. hey vil gerne kunne redegøre for kulhydraters opbyning, og er lidt på bar bund så hvis i har korte som lange svar på det vil jeg være glad:) det jeg gerne vil redegøre for kulhydraternes opbyning, fordøjelse og optagelse i kroppen :)