graver8

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by graver8

  1. vil sige at jeg har samme problem som dig, at grønsager ikke er min bedste ven, men jeg har fundet en ok løsning i stegte grønsager, plejer at købe dem i poser i de respektive supermarkeder. jeg marinere noget kylling hverdag i noget chili og hvidløg, og bruger så marinaden til at stege grønsagerne i bagefter. dette har i hvert fald fungeret fint for mig.

    ved godt at der er en risiko for at man kører død i det, men jeg kører på 6. uge og det smager stadig dejligt :D

  2. Hej

    jeg håber at kunne finde noget hjælp til en form for noget træning til at kunne forbedre min hurtighed/ min koordination(hvis man kan kalde det det).

    problemet er opstået efter at jeg de sidste 2 år har været meget skadesplaget, og først her i det nye år har været i stand til at træne reglmæssigt, hvor jeg har lagt vægt på noget forebyggende styrke træning, men her til de sidste par træninger i fodbold og håndbold, der kan jeg mærke at jeg mangler noget speed i fødderne og benene, både i sprint, men også bare i bevægeligheden ved fx at lægge vægten fra den ene side til den anden i finter og i forsvaret.

    så jeg vil høre om i havde nogle foreslag til selvtræning, da det irritere mig ikke at kunne præstere hvad jeg er vant til, selvom det sport jeg udøver mest er på et hygge niveau.