sofie_s

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sofie_s

  1. OK. Jamen så er der nok alligevel en del blandt de faste brugere som kan bidrage.

    Men dette forum er knap så anonymt som man måske kunne foranlediges til at tro. Folk kender hinanden IRL på kryds og tværs. Hvis jeg tager udgangspunkt i mig selv, så er der grænser for hvor meget selvudlevering jeg ønsker at stå model til her - og sådan tror jeg at mange har det. Men jeg kan selvfølgelig tage fejl.

    Okay, sådan havde jeg slet ikke tænkt det. Nu er jeg ny på siden; er der mulighed for at folk kan sende beskeder til mig privat via. brugeren her - eller bør jeg ligger min mail ud?

  2. Nu afhængere det selvfølgeligt meget af hvorledes du definerer en bodybuilder. Men hvis vi taler om mennesker som er uhyre seriøse med deres træning og at denne træning omkring konkurrencer mv, så er motion-online nok ikke det rette forum at stille dit spørgsmål.

    Så skal du måske i stedet rette henvendelse på bodybuilding.dk, eller bodyhouse.dk. Hvis du er lidt fremme i skoene, så kan du alternativt opsøge træningscentre såsom Temple Gym og Anger Management. Med lidt held, så får du nok en del mere ud af det.

    - det kan du selvfølgelig have ret i, men jeg har også allerede henvendt mig til bodybuilding.dk Derinde var debatten det samme, hvordan skelner man mellem bodybuilding eller ej. Jeg har lavet en løs definition på den form for bodybuildere jeg tænker på:

    Jeg vil ikke mene, at en bodybuilder nødvendigvis er en som stiller op til konkurrencer, men mere en, hvor bodybuilding er deres livsstil. En som går op i muskeltræning og -styrke. En, som også tilrettelægger sin kost til gavn for musklernes genopbygning efter træning, så de bliver størst mulig. En, som er mere ekstrem end det de fleste vil kalde "almindeligt veltrænet".

  3. Jeg er ved at lave et eksamensprojekt, hvor et af spørgsmålene lyder:

    Hvorfor vælger bodybuildere at træne deres muskler til det yderste? Handler det om selviscenesættelse, at vinde konkurrencer, udseendet er kønt, etc.

    - jeg kunne godt tænke mig nogle udtalelser/meninger fra bodybuildere selv, så det ville være lækkert med noget respons på spørgsmålet. På forhånd tak!