Svipper

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Svipper got a reaction from Dr. Durden in Dyrt at være sund?   
    Jeg tror man skal passe på med at gøre vægtabet til noget kompliceret, der kræver store ændringer i kost og som afkræver dyre indkøb af specielle råvarer fra Irma osv...
    Jeg har siden 1. januar tabt 17 kg (er 192 cm høj og vejer i dag 85 kg). Har det været dyrt? Nej, det synes jeg egenligt ikke.
    Jeg har bevidst fravalgt at lave specielle retter med tilhørende specielle indkøbslister. Det har jeg gjort af to årsager; det passer ikke ind i vores travle børnefamilie og fra tidligere ved jeg, at det bliver for dyrt for os samt at vi kører surt i at ændre vores madvaner for meget.
    Så hvad jeg har så gjort på madsiden? Jeg har bevidst fravalgt kager, slik og sodavand (det tror jeg faktisk at vi har sparet mange penge på) og så har jeg forsøgt at gøre vores madvaner sundere - og ikke specielt anderledes. Dvs jeg har fravalgt de fedeste madvarer samt hvidt brød. Derudover har jeg skruet lidt ned på indtaget af mad ved måltiderne og suppleret lidt op med kogte grøntsager/rå salat på tallerkenen (de er hurtige at lave samt billige at købe) og er jeg gået sulten fra bordet har jeg suppleret med gulerødder. Jeg føler bestemt at jeg lever sundere uden at at er blevet specielt mere dyrt at være mig/os.
    Der ud over har jeg motioneret meget ca 4-5 gange/uge (Fitness samt cykling, idet mine knæ ikke kunne holde til at løbe). Det er klart, at hvis jeg ikke har motioneret så har jeg ikke tabt mig så meget som jeg har. Motionen gør hele forskellen i min verden, hvis du ikke har evnen til at fastholde totalt nye madvaner.
    Svipper