ChrisJ89

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ChrisJ89

  1. Man hører jo, at salt binder væske til kroppen, og jeg har tidligere læst, at sukker/kulhydrat binder tre gange så meget væske til kroppen, som protein og fedt.

    I går spiste jeg en wokret med brune ris (var meget salt) samt noget sushi + ca. 120 g. mørk chokolade og en håndfuld saltede peanuts. Jeg bruger madlog til at holde styr på min fordeling af de forskellige energigrupper, og hvad jeg kan se mig frem til, så har jeg ikke indtaget en større mængde mad, end jeg plejer at gøre - dog har fordelingen jo være noget anderledes bl.a. pga. ris, sukker og salt (spiser kun grøntsager og kød til aftensmad og ingen chokolade + salter aldrig min mad, hverken under tilberedning, eller når den skal spises).

    I dag vejer jeg så 1½ kg mere, end jeg plejer (og det er efter toiletbesøg) - jeg ved godt med mig selv, at de er smidt i løbet af ganske kort tid, så ingen problemer der - men sidder og tænker, om man finder svaret i væsken pga. den anderledes fordeling?

    Så hvis der er nogen, der sidder derude og ved noget om emnet, så lytter jeg meget interesseret!

    God søndag! :-)

  2. Jeg ved, at dette er et ofte diskuteret emne, men nu tager jeg det op alligevel, da jeg håber, at der er nogen, der har gode råd, som kan hjælpe mig i netop min situation.

    Jeg er 163 cm og vejer 52,5 kg - derudover har jeg en træningsuge, der ser således ud:

    Mandag: 12-16 km. løb + lidt styrke

    Tirsdag: 50 min. boksning

    Onsdag: 20-25 min. sjip + 5-7 km. løb + lidt styrke

    Torsdag: 50 min. spinning (til tider er torsdag hviledag)

    Fredag: 14-20 km. løb + lidt styrke

    Lørdag: 45 min. let svømning

    Søndag: hviledag

    (derudover har jeg ca. 70-80 km. på cykel hver uge, i form af transport)

    Hovedårsagen til min træning er egentligt mit løb, som jeg elsker og går meget op i. Dette betyder også, at jeg har planer om en række løb her i løbet af sommeren, inkl. halvmarathon. Jeg ved, at vægten har stor betydning for min løbetid, og jeg har regnet ud, at hvis jeg vejer 51 kg. er jeg nogenlunde omkring min ønsketid (taget udgangspunkt i, at éns tid bliver 2 min. hurtigere for hvert kg., man vejer mindre).

    Derudover kunne jeg godt tænke mig at sænke min fedtprocent og få opbygget noget mere muskel.

    Er der nogen, der sidder med nogle gode råd til, hvordan jeg når mit mål? Jeg ved, at jeg ikke har vildt meget at tabe af, men hvordan får jeg smidt det sidste 1½ kg? Og hvad kan jeg gøre for at få presset min fedtprocent ned?

    På forhånd tak

    fra en løbeglad pige :-)