Bakke

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bakke

  1. Jeg melder mig lige til flokken. Lægen siger jeg har fået mig en gang tendinitis i skulderen. - Det har stået på i 5-6 måneder efterhånden.

    Nogen der har lidt gode råd der. - Fik besked på at 600mg ibuprofen om dagen indtil det var væk kunne speede det op, men lægen mente ikke jeg kunne gøre meget andet end det + hvile.

    Kunne godt bruge lidt gode tips

    Hej

    Jeg har samme problem som dig og vil gerne høre om du er kommet om på den anden side. 5 måneder med betændelse i skuldersenerne og jeg er ved at blive vanvittig. Håber du kan hjælpe med lidt erfaringer.

    Charlotte Dreier, Odense

  2. Hej med jer

    Jeg er desperat efter 5 måneders sygemelding ovenpå en overbelastning af senerne i skulderne. Jeg havde i forvejen skulderproblem i højre og var godt i gang med genoptræning, men kom til at gå over 90 grader med begge arme, hvor jeg lavede øvelser med elastik mellem hænderne. Jeg trak helt op mod loftet og næste dag mærkede jeg kæmpe smerter i begge skuldre. I måneder lå jeg bare i sengen med stærke smerter. Operation hvor der blev lavet bedre plads til senen i højre skulder hjalp ingenting.

    Nu går jeg rundt men kan ingenting tåle af belastning i skuldrene, og ganske blid genoptræning hos fys. udløser hele tiden tilbagefald, hvor ledene hæver og væsker voldsomt i flere dage. Det er en hårfin balance at holde skuldrene i bevægelse og ikke provokere senerne. Har nogen erfaring med lignene og tidshorisont for heling af senerne?

    MR skanning siger: kraftigt øget væske subakromielt med ødem ned i supraspinatusmuskulaturen. Der er desuden let øget mænge væske i humeroskapulærleddet med væske ned omkring den lange bicepssene. Der er metalliske artefakter superolateralt for caput humeri og ind under akromioklavikulærleddet, forenelig med at der er foretaget dekompression af AC-leddet. Rotator cuff'en er normal. Pladsforholdende skønnes ikke kompromitterede subkromielt. Iøvrigt ses normale ossøse strukturer og bløddele.

    Jeg er sportsfreak igennem mange år, men er nu sendt på pause i mit liv. Jeg er 47 år og kvinde.