FroZties

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FroZties

  1. 699 lyder ganske fint, hvis den er på udsalg. Personligt vil jeg aldrig give over 600kr for et par nye sko. Jeg køber altid kun på udsalg eller sidste års model. Jeg kender ikke det præcise mærke, men mon ikke den er ganske fin, så længe den passer til din løbestil.

    De er på tilbud fra 1200 til 700, har kigget lidt rundt på nettet og der står de fra 999 til 1299, så det virker billigt, og ja det er også sidste års model. Jeg løb i forvejen i nogle billige nogle fra Bilka til 299, men kunne mærke affjedringen var dårlig og jeg blev øm i hælen, hvor meget løber du selv til daglig?

  2. Hej

    Jeg har lige været nede og få taget en løbetest på Intersport hvor jeg fik afvide jeg havde en mild pronation, med snært til moderat. Jeg fik derefter tilbudt nogle Asics Exult sat ned fra 1199,- til 699,- Jeg synes det er ret billigt, men som jeg snakkede med ekspedienten om, angående om det kunne betale sig at give lidt ekstra for at få nogle ordentlige, hvorefter han svarede ja, men er der nogen der har erfaringer med denne model eller lign, eller som evt. kan anbefale andre? Jeg synes jo at 699 er ret billigt for et par løbesko, men jeg er dermed også bange for det er "for" billigt?

    Jeg løber typisk 2 gange om ugen, ca. 5 - 12 km af gangen, når jeg er min skade kvit.

  3. Mange tak for alle de gode svar, jeg kan hermed konstatere jeg skal holde en pause til foden er helet og derefter løbe kortere ture så jeg ikke overbelaster foden for meget. Derudover vil jeg tage en løbetest og få mig nogle sko som er bedre stødabsorberende end dem jeg har!

  4. Det er en af de hurtige, ja!

    Ikke at det ER problemet, men det kan det sagtens være. Få endelig lavet en løbetest, det er supervigtigt.

    Personligt vil jeg også råde dig til at løbe mindre ture her i starten. 10km er ret meget hvis du er nybegynder. Start stille ud, hvis du vil være mere sikker på at undgå skader.

    Ja det har jeg også ladet mig fortælle, men jeg spillede en del squash ved siden af, så det faldt mig hurtigt naturligt at løbe længere distancer. Men jeg må jo prøve at sætte tempoet lidt ned.

    Andre kloge hoveder er ude i om det kan være en hælspore, hvilket jeg aldrig har hørt om før, men det er jo en mulighed, smerten ligger i hvert fald nogenlunde i samme punkt.

  5. Hej

    Jeg var i går (4/5) ude og løbe 10 km, men allerede efter 4-5 km kunne jeg mærke en svag smerte under min venstre fod, smerten er helt præcist placeret i venstre side, samt i midten under foden.

    Imens jeg løb tænkte jeg det forsvinder nok undervejs, men smerterne tog kun til og efter 10 km var de så stærke at jeg måtte og gå resten af vejen hjem, stadig med mange smerter.

    Dagen der på (i dag) er min fod så øm at jeg har problemer med bare at gå, det havde jeg også et par timer efter løbeturen.

    Jeg har på intet tidspunkt vrikket om under løbeturen eller lign. mindes ikke jeg på nogen måde er kommet til skade inden, men at smerterne bare kom af sig selv, hvad kan det være?

    Det skal siges jeg begynder med hensyn til løb, har løbet i alt 10 gange i år, i alt 76,5 km Mit link. Jeg har derfor ikke investeret en formue i mine sko, som kostede 300 kr. i Bilka. Efter denne skade er jeg overbevist om jeg skal have taget en løbetest og have mig et par ordenlige sko, kan det være problemet?