Elvira

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Elvira

  1. Hej Jaaanie

    Jeg er selv svømmer, og derfor er det dog længe siden jeg har lavet sådan en øgning. Som nybegynder kan man sikkert godt gøre det.

    Dog er det meget vigtigt med den rigtige teknik, fordi den minimerer virkelig skader. Men som grundregel, mærk efter om du bliver stigende mere og mere øm et specifikt sted, fordi så pas på, og skån måske det område den næste uges tid.

    Hvis du svømmer på et 25m bassin, og ikke har stærke løbeben, så skal jeg gøre opmærksom på at mange hårde afsæt fra kanten(alt efter hvor langt du selvfølgelig træner), kan gøre dine skinneben meget ømme. Det kan resulterer i en seneskedehindebetændelse ved netop dette område, et problem jeg selv har haft.

    Det er meget godt du ruller skuldre, det er super godt, særligt når du skal ud og svømme bryst. Stræk nakken til siden, så skulder/nakke partiet bliver strukket ud. Sving med armene, ikke blot rundt i cirkler som normalt. Men sving dem fremad og klap, og om bagved ryggen og klap. Du kan også samle armene foran dig, og henholdsvis svinge dem op over hovedet og ned til maven. Denne øvelse er også god for skuldrene.

    Håber det hjalp bare en lille smule. Øg hvad du føler du kan holde til.