Squashbuddy

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Squashbuddy

  1. Hej Lisa,

    Det er et par dage siden du skrev dette indlæg, men jeg vil lige give mit syn på sagen med.

    Jeg har selv tabt mig 15 kg over en 3-4 mdr. periode, altså ca. 1 kg. om ugen, det går dog nok lidt hurtigere end du kan når det kun er 3-4 kg. du skal have tabt men det fungerer på samme vilkår.

    Jeg snakkede med en kostrådgiver og fik hjælp så jeg kunne lave mit eget kostprogram + konditionstræning og styrketræning.

    Som dig ville jeg også helst beholde så mange muskler som muligt og det jeg fik at vide var følgende, hvis man ligger i kalorieunderskud og KUN konditionsstræner vil ca. 20-25% af det du taber være muskler og resten vil være fedt.

    Men hvis man styrketræner ca. 3 gange om ugen SAMMEN med konditionstræning kan man faktisk minimere tabet af muskler helt ned til 2-4% så 98-96% er rent fedt der bliver tabt.

    Jeg har tidligere tabt mig 25 kg kun ved kostomlægning (har så taget dem på igen og prøver derfor igen), men ved ren kostomlægning alene er ca. 1/3 af det man taber muskler, derfor blev jeg bare spinkel og ikke trimmet på nogen mulig måde. (havde selvfølgelig ikke regnet med det når det kun er kostomlægning).

    Så denne gang hvor jeg både styrer kosten, konditionstræner og styrketræner sker der noget helt andet en første gang jeg tabte mig, fedtet forsvinder, mine 4 øverste mavemuskler er faktisk begyndt at blive tydelige og generelt bliver jeg mere og mere markeret. Så for mig virker det rigtig godt, jeg bliver ikke på nogen måde et muskelbundt, men når de sidste 10kg ryger er jeg sikker på, at de muskler jeg havde før kuren stort set er der endnu, og uden fedtet udenpå bliver det sgu nok egentlig meget godt.

    Så det er mit råd, kalorieunderskud, kontitionstræning kombineret med styrketræning :-)

    Samtidig er det også klasse at bibeholde næsten hele muskelmassen, da det så bliver meget nemmere at holde den opnåede ønskevægt da dine muskler jo forbrænder flere kalorier af når de ikke er skrumpet med 25%.

    Håber du kan bruge det.

    Kommenter gerne på dette indlæg, jeg har det kun fra min kostrådgiver, og de tænker jo nok ikke alle ens.