Triple J

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Triple J

  1. Tak for svar !!!

    Jeg har en virkelig sund livsstil og træner som en gal. Det var bare grænsen for hvornår det decideret er skadeligt at være på en fuldstændig tåbelig dødskur. Jeg har nu taget det den anden vej og mangler nu kun de 5 sidste kg. Men tusind tak for svar :-)

  2. Hej

    Jeg kender alt til når det bliver kedeligt. Jeg har fundet god inspiration i dameblade og på hjerteforeningen. Der er fedtfattige retter som som ER retter og ikke en tørstegt hakkebøf og hvor det også tit er afmålt til 2 personer, så man ikke laver en masse og har derfor ikke mulighed for at tage 2 gange.Noget jeg også elsker er at lave hjemmelavede chips. Jeg river kartofler på den lange side (så det bliver meget tynde skiver) salt på og i ovnen i 10 min. ved 200 grader. Hvis man kan styrer det, kan man også tage et par dage hvor man simpelthen spiser alt det man ikke må og så derefter gå tilbage til den sunde livsstil, men det er ikke anbefalelsesværdigt hvis viljestyrken ikke er helt på sin plads. Jordbær dyppet i smeltet 70% chokolade er også bare rigtigt lækkert og er samtidigt et hit til dates/kæresteaftener. Men ellers som en anden også skrev, kan man spise alt med måde bare man retter portioner af efter kalorierne.

    Jeg håber du kan bruge noget af det.

    Venligst Jeanette

  3. Hej Alle

    Efter et massisvt vægttab på 45 kg ved hjælp af en fornuftig diæt & højt træningsniveau, vil jeg gerne lige af med de sidste 7-10 kg. Jeg har været på diæt i 1 ½ år og har derefter holdt vægten. Nu er det så at jeg gerne vil have fjernet maveskind. i den forbindelse kræver plastikkirurgerne at jeg taber de kilo, selvom jeg egentlig er tilfreds. Jeg har virkelig svært ved at tabe mig på den "fornuftige" måde fordi at jeg ikke orker mere diæt nu. I den forbindelse er jeg faldet over turboslank.dk, som tilbyder et nupo agtigt forløb. Det er med 500 kcal om dagen i 20 dage. Efter hvad jeg har hørt er 20 dage grænsen for hvornår man går hen og bliver underernæret og man sætter forbrændingen i stå. Hvad er jeres mening, udover at det selvfølgelig er det bedste at gøre det jeg har gjort hidtil ? Og vil det overhovedet have nogen effekt i sidste ende?

    Jeg vil sætte stor pris på jeres mening og konstruktiv kritik :-)

    Venligst Jeanette

  4. Jeg har selv tabt mig omkring 30 kg, så jeg har da et par råd at give af. Jeg spiser mest kylling, oksekød 3-7% og svinekød 3-7 % (proteiner). Derudover spiser jeg ris, kartofler og havregryn (kulhydrater). Alt er i moderate portioner og jeg spiser 6 gange daglig. Foruden det er det vigtigt at drikke masser af vand omkring 3 liter dagligt. Der er meget diskussion omkring light produkter, men jeg synes ikke det påvirker vægten i den negative retning. Men jeg synes samtidigt heller ikke at det er sundt at fylde kroppen med. Jeg vil anbefale at du prøver nogle forskellige sportsgrene af. For du skal dyrke noget mere sport. Selv går jeg i motionscenter, som jeg synes er rigtig godt. Til sidst vil jeg sige at det kræver rygrad at tabe sig, men det kan altid lade sig gøre med den rette indstilling. Så bare klø på og vis hvad du dur til :-)

  5. Ja man kan godt tabe sig af nupo, men jeg vil ikke sige at det er en holdbar løsning. Jeg har tabt mig på det, men da jeg begyndte at spise normalt igen tog jeg det dobbelte på. Det kan godt være en kickstarter, men kosten SKAL også ændres. Man kan jo ikke leve på nupo resten af livet. Der findes ingen mirakelkure. Jeg har måttet sande at hårdt arbejde er den eneste udvej til at tabe sig varigt.

  6. Man skal være forberedt på blod, sved og især tårer. Når det så er sagt, vil jeg også sige at man glemmer hvor hårdt det har været, når man ser tallene gå nedad på vægten. Det eneste du kan gøre er at spise sundt og dyrke motion. Men det kan være en jungle at finde rundt i selvom det lyder så enkelt. Så jeg vil foreslå dig at kontakte weight watchers, slankedoktor eller lignende. Selv har jeg kontakt til en coach, for man skal virkelig have rygrad og nosser af stål, hvis man skal klare det selv. Jeg har selv prøvet utallige slankekurer, men det eneste, der hjælper er at ligge sit liv om :-) Jeg ved hvor ked af det man føler sig, når man er overvægtig. Jeg har nemlig selv været der.