CCC

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CCC

  1. Ja, absolut!

    Fitness Institute tilbyder professionelle uddannelser indenfor fitness. Underviserne er de bedste indenfor faget og uddannelserne kan du også bruge i udlandet, hvis du er interesseret i at prøve kræfter udenfor DK.

    Gå ind på www.fitness-uddannelser.dk

    Mvh

    CCC

  2. Hej Sivlepigen,

    Er du blevet uddannet?

    Hvis ikke og stadig brander inde med tanken, så gå ind på www.fitness-uddannelser.dk.

    Fitness Institute har en vældig god personlig træner uddannelse, men det kraver at du allerede har en uddannelse som fitness instruktør. Arbejder du, men vil gerne stadig udbrede din viden indenfor fitness, så har de også nogen rigtige gode kurser i weekenderne.

    Pøj Pøj med det

    CCC

  3. Jeg overvejer at gå igang med en uddannelse indenfor kost og ernæring, og ville gerne høre om nogen har erfaring med at tage uddannelsen på fjernstudie hos Kostakademiet?

    Alternativt er der også en bachelorgrad indenfor kost og ernæring som jeg gerne vil vide mere om, hvis nogen er igang med den :bigsmile:

    Hej,

    Jeg vil stærk overveje Fitness Uddannelsen i Rødovre.

    De har en fantastisk kostvejleder uddannelse hvor du ikke kun lære om de forskellige næringsstoffer, vitaminer & mineraler. Du lærer at kostregistrere og på den baggrund udforme kostplaner og anbefalinger,og at skabe resultater inden for vægttab og sund kost.

    Læs mere her: http://www.fitness-uddannelser.dk/p/62/title/Kostvejleder