banjobouner

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by banjobouner

  1. Det ser ganske fornuftigt ud som du kører det nu :) Bare pas lidt på med for meget af pastaen ;)

    Du kan regne lidt på hvor hurtigt du burde tabe dig ved at tælle kalorier. Hvis du skal tabe dig 8kg på 8 uger, så er det jo 1kg om ugen, som er 7000 kcal du skal være i underskud på en uge, som til sidst giver 1000 om dagen. Du kan regne dit energiforbrug ud via de beregnere der er her på siden. Det kan godt være træls at tælle kalorier, men når de nu kun drejer sig om 2 måneder, burde det være til at overleve :)

  2. Tak for jeres svar :)

    Jeg ved godt at det kræver selvdiciplin, og at man skal ændre sine kostvaner meget, samt masser af motion. Alle tre ting er jeg allerede godt igang med, men pt har jeg bare manglet det lille ekstra for at få en bedre effekt med vægttabet.

    Derfor besluttede jeg for et par dage siden at prøve det der Corexin, og er fast besluttet på at det KUN skal være en prøve periode på de 4 uger som startpakken er på. Kan det give en lille ekstra effekt i mit forsøg på vægttab, så vil jeg være rigtig glad :)

    Udover Corexin har jeg oprettet medlemsskab i det lokale fitness center, og det skulle gerne være mere end bare et prøvemedlemsskab i 4 uger, for der satser jeg på den langsigtet løsning. :)

    Skal nok give en tilbagemelding hvis det har været et hit med Corexin...

    Louise

    Hej Louise.

    Programmet Kontant´s udsendelse i aftes handlede om netop Corexin, og om hvordan det bare er fup og fidus. Så det ser ud til at de advarsler du fik herfra var reelle nok :)