Cassie

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cassie

  1. Tak for svar :-))

    Jeg har læst artiklen, og ser en vis logik mht. forskel på mænd og kvinders genetik og testosteron, og deraf grundlag for muskelopbygning. Og som der skrives bør kvinder ikke (nødvendigvis) træne de samme muskelgrupper, da det ville give et u-proportionert resultat, med mindre man ønsker at ligne en græsk discos kaster !! :-))

    Jeg har været lidt rundt på nettet, og har set div. øvelser, og er nu lidt mere bekendt med de forskellige udtryk. Jeg har en grundlæggende viden om anatomi, og ser tydeligt for mig hvilke muskel områder der skal under kærlig behandling.

    Men så kommer blondinen op i mig igen (må jeg godt sige, da jeg fra frisørens side er "naturlig" blondine) ;-)

    Når jeg nu starter som absolut nybegynder, skal jeg så presse mig selv til mit max, eller risikerer jeg at overbelaste/ødelægge træningen ?

    Jeg oparbejder hurtig muskelmasse (genetisk betinget) hvilket jeg ikke er så begejstret for, da jeg hurtigt ser "robust" ud !!

    Så derfor næste spørgsmål... Som sikkert er til stor debat !!

    Skal jeg udelukkende bruge egen kropsvægt, men til max, og med mange reps. Eller skal kører med vægte/belastning og få reps ?!?

    Og så lige på falderebet.. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad forskellen på lunges og squats er rent træningsmæssigt. Er det samme resultat, eller er der forskel ? Det står lidt forskelligt rundt om på nettet..

    Igen, tusinde tak for svar indtil videre..

  2. Ganske ny, både i dette fora, men især i trænings universet...

    Af samme årsag, håber jeg på forståelse for evt. dumme spørgsmål, og især håber jeg at mit emne er havnet i rette kategori..

    Kort beskrivelse af mig, min fysik og mine ønsker ifm. træningen.

    Kvinde 35 år, 175cm, 57 kg (ja, jeg er undervægtig)har aldrig trænet, kender kun ganske få fag-udtryk og de mest ordinære øvelser.

    Mit mål/ønske med træningen, er at opbygge en FEMININ muskelmasse, så jeg på den måde kan se mere sund ud. Jeg er fra naturens side heldig mht. krops-proportion, og ønsker at træne alle muskelgrupper, så det ser naturligt ud.

    Mit absolut hade område er fra navlen ned til midt låret. Jeg har pt. en "tarvelig" bagdel, og en lille bule på det nederste af maven.. Det skal bare fikses :-))

    Mht. bagdelen, er min store drøm, at få en "mås" der er fast og rund (ja ja, ved godt at jeg nok ikke skal regne med at få en brazilliansk samba po po, men gerne noget der hen af, hvis det kan lade sig gøre)

    Så derfor... Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med et program, hvor det bliver skåret lidt ud i pap, som jeg kan lave hjemme. Jeg har vægte, bold, tubes mm.

    På forhånd tak..