lyngsø

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lyngsø

  1. Tolle jeg ved ik hvordan du regner dig frem til en forbrænding på 1320kcal på 30-40 min??? Det synes jeg ikke jeg har skrevet noget om??

    Jeg forbrænder pt. Typisk 420-490 kval på 30-40 min. Men det falder jo også i takt med vægten falder.

    Jeg vil ik gi jer ret i det med kcal. Og jo muskel masse vil der nok ryge, men der bygges jo også konstant nye op Norman træner 6 dage om uge. Samtidig vil jeg fremhæve Henrik duer (fra tv3's extrem fed) han har haft utallige gode resultater med mænd på +130kg der skære sit kcal indtag ned til 1500-1700kcal pr. Og motion ved siden af, som har opnået voldsomme resultater, og holdbare vægt efterfølgende!

    Men man skal ALTID passe på... Der er jo ikke to personer som er ens! Fordi det virker for mig med total kold tyrker på ALT usundt, så er det jo langt fra sikkert det virker på andre.... Nogle vil hellere trappe ned!

    Go søndag aften:-)

    (Dejligt med debat om noget der er så mange meninger om)

  2. Hej er en mand der er igang med et vægttab, og det går ret godt, men det gør det jo altid i starten.

    Pt. Vejer jeg mig hver dag, og andre gange hver fredag!

    Men lige nu går jeg og overvejer at hidse mig op til at veje på lørdag d. 1/2 og så først igen d. 1/3!!

    Hva er jeres holdning til vejning??

    Det kan jo være et mega godt skulderklap, men det kan virkeligt også ødelægge dagen for en.

    Synes bare når man ser de forskellige tv programmer, så siger de aldrig hvor tit de vejer, og tænker at det måske er lidt skidt at være så fokuseret på den, især når man kommer is tilstands perioderne.

    What to dó?

  3. Hej! Har en side kommentar!

    Ligevægtsindtag og beregningen for hvor meget du må indtage, og at alle de kloge siger at du max må nedsætte det med 500-700kcal, ellers kan din krop ik finde ud af det... Har læst tosset meget om det! Og forstår det faktisk på et ok plan.... Men har altså også flere succes historier hvor folk har indtaget langt mindre og opnået kanon resultater!

    Mig selv f.eks har et lige vægt indtag på 3300+ jeg har ret fysisk hårdt arbejde, og dyrker motion cardio træning 30-40 min HVER dag, så mit ligevægtindtag skal jo ganges med måske faktor 1,4..... Og så derfra må jeg trække de 500-700kcal fra.... Meeeeen jeg har prøvet mig frem på egen måde inden jeg hørte og læste om disse teorier.... Jeg indtager 1500-1700kcal pr. Dag, og har pt. Tabt 9 kilo siden 2. Januar. Det er da et ok resultat! Er godt nok også en stor mand med en start vægt på 139kilo.

    Så ved sku ik helt.... Tror man skal følge sin intuition og tro på sig selv, lytte til kroppen.... Og så behøver alt heller ik være lutter af sjov og ballade;-) lidt hårdt gør at sejren smager sødere!