briansteen

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by briansteen

  1. Prøv at kigge på Garmin FR110 eller 210. Det har de nødvendige funktioner, kan sagtens bruges som normalt ur, og kan også holde batteri. Du har dog ikke de avancerede funktioner med, som intervaltræning og andet.

  2. (halvdelen af den danske befolkning har jo efterhånden løbet et maraton - et maraton er ikke værd at ødelægge sin krop på)

    Nej det er muligt at halvdelen af den danske befolkning har GENNEMFØRT et marathon. Men der er ikke så mange der har løbet et marathon. Der er en verden til forskel på at løbe et maraton og så "blot" gennemføre det.

    @SweetLou

    Jeg vil sige at det helt kommer an på dine ambitioner. Hvis du er tilfreds med at gennemføre et marathonløb på 5 timer, så kan det muligvis nok lade sig gøre. Men hvis du også vil kunne sige at du har løbet et marathon (i mine øjne sub 4 timer) så kan du ikke nå det.

    Men prøv at komme ud på vejene og få nogle kilometre i benene. Sørg for at løbe langsomt, så du undgår skader og overbelastning. Hvis du får løbet nogle langture over 20 km., så tror jeg automatisk dine ben giver dig svar på om det kan lade sig gøre.

    Men min helt ærlige mening er hvorfor ikke vente og få en god oplevelse med dit første marathon? Byg grundform op over vinteren og gå så igang med et specifikt marathon program hen mod foråret.

    mvh

    Brian

  3. Det lader til du ikke er i helt dårlig form, så selvfølgelig kan det lade sige gøre.

    Fortsæt med at træne grundform hen over vinteren og gå så i gang med et specifikt 16 ugers marathonprogram i det nye år, så kan det ikke gå helt galt. På løbesiden.dk kan du finde meget mere information om træning og træningsprogrammer. Der er rigtig mange løbenørder på den side, som kan hjælpe med svar på de fleste spørgsmål.

    Mht styrketræning, så er det ikke noget der gavner din løbeform, specielt ikke træning af din overkrop, da det bare giver unødvendig vægt på kroppen.

    Men held og lykke med det. Det bliver helt sikkert hårdt :-)