bone-breaker

Medlemmer
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bone-breaker

  1. Jeg vil godt lige komme med en indskydelse omkring dit blodtryk. Hvis blodtryksmanchetten er for lille ift. din overarm vil man ganske ofte få et falsk forhøjet blodtryk og de manchetter som oftest er standard er til arme på ca. 26-34 cm eller noget i den stil :wink:

    Og i øvrigt er din blodtryksmåling ikke for høj.

  2. hjemmeside for det er her

    http://www.nsca-lift.org/icst2008/

    og det foregår i colorado springs, men desværre lige en måned for tidligt til at fange sneen. Så skal vi drikke snapser emd poliquin og Kraemer :nissegrin:

    Det ser godt nok ud til at faciliteterne er lidt anderledes end de var på Odense Universitet sidste år :rudolph:

    Det kunne sgu være alt for cool at deltage igen næste år. Men du får vel skidtet betalt ud fra vores skattepenge :santa2:

  3. Bevares...............men du kan vel heller ikke være sikker på at det er en si-leds problematik ? Det vigtigste er vel at han bliver undersøgt og får den rette behandling :bigsmile:

    Det var på ingen måde hårdt ment :smile: Men der er bare ret store symptomforskelle i en rodaffektion og det problem Anders har. Selvfølgelig kan jeg ikke være sikker på det er et SI led, men derfor skrev jeg også at det skulle undersøges nærmere og at det var et skud :smile:

  4. Det lyder som lumbal problematik, (din nedre lænderyg). Jeg synes du skal gå til en kiropraktor/fysioterapeut alt efter temperament kan du blive manipuleret eller lave MC-kenzie øvelser hver 2 time gennem en periode.

    Du har udstrålende smerter til knæet formentlig fordi du har rodaffektion, altså dine smerter i højre knæ er refererede smerter fra din lænderyg. Problemet er din ryg og ikke dit knæ.

    Det ses ofte at smerter kommer og går, fordi diskussen ikke er stationær, men flytter sig hele tiden, derfor kan du opleve at du i er perioder er smertefri.

    Det bedste er at blive undersøgt for at afklare præcist hvad der er galt. Nu skal du ikke blive forskrækket fordi jeg skriver at det formentlig er din ryg(protration) i langt de fleste tilfælde bliver godt igen. Du får sikkert en periode hvor du skal ungå de ting der provokerer skaden, men få det undersøgt. Da det over nettet altid kun bliver gætteri.

    God bedring :bigsmile:

    Selvfølgelig er det svært at diagnosticere over nettet, men at sige der formentlig er rodaffektion er nok at gå lige lovlig langt!

    Anders>>

    Jeg ville umiddelbart skyde på at det nærmere er refererede smerter fra et SI led som giver generne ned til knæet. Specielt fordi det optræder ifbm bentræningen, men det skal selvfølgelig undersøges grundigere.

    Jeg ville se at komme hen til en kiropraktor og få en diagnose og lagt en behandlingsplan. Jo før jo bedre - og jo nemmere vil det være at behandle!

    Hvis du mangler vejledning omkring kiropraktorer i Århus så send mig en PM...

    Michael - kiropraktor.

  5. Ketonstoffer nedbrydes til acetone, så det "dufter" af acetone og kan sagtens forveksles med ammoniak hvis ikke man lige er vant til at lugte til det. Jeg mener stadig det er lidt usandsynligt at det er ammoniaklugt pga. aminosyrenedbrydning, da det hovedsageligt udskilles gennem urinen (som det vist også nævnes ovenfor)...

    Man behøver ikke dræne kroppen helt for kulhydrater før man danner ketonstoffer og min erfaring er at det er individuelt hvor langt nede kulhydratdepoterne skal være før man danner større mængder ketonstoffer.

  6. Det er ikke omdannelsen af aminosyrer som giver dig ammoniaklugten. Det er fordi du danner ketonstoffer som hjernen kan bruge til energi, når man ikke har nok kulhydrater til rådighed. Det er forbrændingen af disse ketonstoffer der danner acetone som mellemled og medfører lugten.

    Prøv at søge på ketonstoffer og du vil sikkert finde gode forklaringer.

  7. kampen bliver ikke en pay-per-view...!

    http://jp.dk/sport/article1133675.ece

    Mulighed for at nå ud til 30 mio. amerikanske hjem..! :w00t:

    Jeg tror der vil være rig lejlighed for at se kampen streamet over nettet...

    Er der nogen som har fundet et link til hvor man kan streame kampen i nat? (såfremt det er lovligt og ikke imod reglerne her på boardet!). Har desværre også kun det skide fælles antenne, så jeg har ikke engang mulighed for at købe PPV... :sneaky2:

    I øvrigt heldigt nok at hans underdrenge lige nøjagtig vejede nok :moon:

    Hvad havde man gjort hvis ikke han var kommet under vægtgrænsen?

  8. Hey mester.

    Godt at se du er igang med træningen igen, omend ryggen nok ikke er helt i vinkel endnu... :superman:

    Skal du med til årsmødet? Vi satser jo nok på en større tur i Gaden lørdag aften :w00t:

  9. Såfremt din søster ikke har fået en scanning af nakken, så er det umuligt for fyssen at sige noget om udbuling af din søsters discus (eller forskubbelse!)! Det kan man ikke se på rtg. og i øvrigt er meget få fysioterapeuter i stand til at konkludere noget på et røntgen billede, da de ikke er uddannede til dette.

    Din søster har fået en yderst mangelfuld behandling hos både læge og fys. Jeg formoder enhver anden fys ville have kunnet gøre det bedre (hun har nok været uheldig) og lægen aner tydeligvis intet om problemet. Jeg ville ringe til en kiropraktor og få lavet en ny undersøgelse.

  10. Kiropraktor Bill Frederiksen som jeg henviser til via musklerogled.dk, har gennem nogle år været ansat på Ringe Rygcenter hvor han har været en af hovedkræfterne omkring idræts- og arbejdsskade ambulatoriet. Så han er i hvert fald yderst kompetent til at diagnosticere og evt. behandle din knæskade...

  11. Ellers et tillidsvækkende navn for en kiro du har: Bone breaker :laugh:

    Ha ha, ja du kender mig jo Poul og som du nok husker så havde jeg armen brækket da jeg i tidernes morgen oprettede min profil her på MOL...

    Måske man skulle ændre navn hvis nogle af mine patienter kigger med :laugh:

  12. Jørgen L >> Det mest konstruktive for Hammel er vist at du bare rådgiver inden for det du mener at have forstand på og så rådgiver vi inden for det vi mener at have forstand på... Der kommer vist alligevel ikke noget brugbart ud af vores diskussion, da den begynder mest at dreje sig ind på ordkløveri :smile:

    I øvrigt så hverken knækker eller brækker jeg mine patienter, som du jo nok ved :bigsmile:

  13. På samme måde forventer jeg heller ikke, at en kiropraktor er i stand til det samme som en diplom uddannet McKenzie fys (findes der dip. uddannede McKenzie kiro'er?)

    Du har da helt sikkert ret ift. langt hovedparten af kiropraktorerne, men det tror jeg faktisk lige så meget er fordi en kiropraktor aldrig ville bruge McKenzie principperne så meget, da mange andre teknikker måske skønnes mere hensigtsmæssige i det enkelte tilfælde.

    Og ja, der findes kiropraktorer i Danmark som har hele baduljen af McKenzie kurser og det er bl.a. dem som laver undervisningsplanen for det semester hvor man har McKenzie behandling/diagnosticering på kiropraktor studiet. Jeg ved ikke præcis hvor mange der har alle kurserne og jeg tror ikke at nyuddannede kiropraktorer nogensinde vil deltage på kurset når de har haft undervisning i systemet på 7. sem. Jeg var i hvert fald træt af undervisningen til sidst og det er utrolig tidskrævende at følge principperne nøje i klinikken. Men det må jo står for min egen regning.

    Personligt bruger jeg vel nogle af pricipperne på ca. 1 ud af 25 patienter, men det er et vildt gæt.

  14. Joel Stubbs. Shit, en ryg. Men resten er ikke noget særligt:

    Især hans ben halter gevaldigt, og så skulle han tage og få lært at posere!

    Stødte på ham på BodybuildingDungeon.com

    Edit: Han er for øvrigt pilot.......

    Joel Stubbs er så vidt jeg ved opereret flere gange i begge knæ, hvilket er grunden til at han ikke kan presse knæene hårdt nok til de gode gains. I øvrigt så er jeg temmelig uenig med dig i at resten af hans krop ikke er noget særligt. Synes han er pænt massiv i hele overkroppen...

  15. Hey Mester...

    Godt at se du er kommet igang igen. :bigsmile:

    Jeg kan se du kører chins med en masse ekstra vægt hængende i benene - det kunne du jo evt bruge som en slags aktiv Cox behandling nu hvor du jo har traktion over discus og så kan du lige selv aktivere musklerne specifikt over segmentet :w00t:

    Fortsat go bedring og hvis du trænger til behandling i Kolding så er det jo gratis for kollegaer i klinikken :tongue:

  16. Passe på er måske så meget sagt, men løfter man tungere genstande ofte skal man selvfølgelig ikke bare lade kroppen bestemme, en korrekt løfteteknik vil i det lange løb vil kunne forebygge evt. skader... det siger sig selv..

    Vh Robert

    Der er ingenting i rygforskningen som viser at korrekte løfteteknikker på nogen måde kan forebygge opståelsen af rygproblemer. De gamle opråb omkring af komme ned i knæ når man løfter, mm. har nu vist sig ikke at ændre på om folk får rygsmerter.

    Så NEJ, det siger faktisk ikke sig selv og det kunne være meget interessant hvis du kunne komme med noget som viser at en korrekt løfteteknik kan forebygge rygsmerter. Det er dog lidt en anden snak hvis vi snakker skader generelt.

    Så jeg vil give laush 100% ret i hans sidste indlæg. Ryggen tilpasser sig den belastning den bliver udsat for i dagligdagen. Ergonomisk vejledning og korrekte løfteteknikker er en dødssejler som ikke vil vinde indpas i det lange løb. Variation tyder på at være det bedste at indføre på arbejdspladser... Det er dog lidt en anden snak hvis folk allerede har rygproblemer, men her er forskningen dog heller ikke entydig.

  17. Hej Rasmus. Håber I havde en god ferie i det jyske og fynske. Surt med forkølelsen. Der er nogle af navnene på dine øvelser jeg ikke helt ved hvad dækker over. Kan du måske ganske kort forklare eller henvise til et sted hvor jeg selv kan læse det? Jeg tænker på det i (""): "Bill Starr" BB BP, "Donkey" calf raises, "SB"DL, "Smolov jr" squat.

    Hygge :wink:

    Da jeg jo har tidligt fri i klinikken idag, kan jeg jo passende lige prøve at svare på Hr. Jensens spørgsmål nu hvor Rasmus´s opdateringer er mildest talt mangelfulde her i ferietiden :tongue:

    Bill Star BB BP er alm. bænkpres hvor han kører efter Bill Star´s programopbygning som du nok finder andetsteds i dette forum.

    Donkey calf raises er lægpres hvor man står foroverbøjet med 90 grader i hoften og har så vægten liggende ned mod sacrum. OBBC har en fed maskine til dette :bigsmile: Dette var en af arnolds "Læg-favoritter" hvor han ofte havde 2-3 store BB´ere siddende på ryggen når han lavede den.

    SB DL er stiff-legged dødløft som du udemærket kender og behersker!

    Smolov Jr. squat er alm. squat som køres efter Smolov systemet som du også kan finde inde under styrkeforummet tror jeg.

    Go træning Jensen og vi ses d. 15. aug. i Kbh. til møde. :superman:

  18. Hej Rasmus.

    Længe siden jeg har været forbi din log, men jeg kan se at det går fantastisk og du kaster jo omkring dig med PR´s :4thumbup:

    Jeg vil bare lige ønske jer en go ferie. Nu hvor jeg arbejder på livet løs så ved jeg jo hvor meget man kan trænge til ferie :tongue:

    Jeg har dig stadig i baghovedet og mine planer rykker sig nærmere :wink: Men ved selvfølgelig ikke noget konkret endnu...

  19. Den sidder øverst i lænden. Sagde bare det lød som de samme smerter jeg har, men skal nok holde kay :smile:

    Det var selvfølgelig ikke ment negativt eller nedladende, da jeg sagde at det ikke kunne være en Scheuermann :smile: Hvis hans smerter sidder længere oppe på ryggen kan en evt. Scheuermann godt medvirke til smerterne. Men det er ofte ikke Scheuerman´en i sig selv som giver smerter. Ofte er det bare en dårlig skraldespandsdiagnose fra lægen da han/hun ofte ikke ved havd de skal gøre ved deres ryg patienter...

  20. Jeg har en Scheuerman, og den smerte han beskriver med stivhed inde i rygsøjlen er præcis det samme jeg føler..

    Det er meget muligt, men hvis du har en Scheuermann ved de nedre lændehvirvler så er du en af de få, da det oftest sidder omkring TL-overgangen og længere op thorakalt. Så uanset hvordan det passer med dine symptomer så er der rigtig mange differentialdiagnoser som kommer før Sheuermann.