Littlemissy

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Littlemissy

  1. Hej med jer.

    Jeg er en kvinde på 26 år som underviser i forskellige typer aerobic og danse fitness og har gjort det i 6 år nu.

    Det seneste års tid har jeg oplevet store problemer med uroligt hjerte også kaldet arytmi, jeg oplever det egentlig mest i hviletilstand men det kan også komme når jeg træner og presser min krop hårdt - Især når jeg hurtigt går fra lav intensitet til høj men endnu mere omvendt, altså hvis jeg har haft pulsen helt op og bagefter skal ned på gulvet og lave nogle styrkeøvelser.

    Jeg har også tendens til at blive svimmel, noget som jeg aldrig har haft problemer med tidligere.

    Det er meget ubehageligt og jeg har naturligvis set læge omkring det, da det er blevet hyppigere og hyppigere og jeg er begyndt at udvikle angst omkring det, og det gør det så også værre :/ Lægen siger at det er ufarligt men ja, ubehageligt og man ikke rigtig kan gøre så meget ved det.

    Ville høre om der var andre der har det på samme måd6e eller kan give mig nogle gode råd til hvordan jeg dæmper det, eller angsten, eller kan anbefale mig en hjertelæge eller andet der vil tage det mere seriøst eller kan give mig noget medicin for det? Jeg er stoppet med at drikke alkohol og koffein, da det kun forværrer det yderligere.

    Har hørt at mange atleter eller folk der er i enormt god form lider af det men jeg har aldrig rigtig snakket med nogen?