henninglangberg

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by henninglangberg

  1. Kære Comedian

    Det er helt ok og flot du vender tilbage. Tak for det.

    Du har gode pointer - det er et relativt kort studie i forhold til at sige noget om diæt osv. Men jeg er med på at lede videre i videnskaben for at se om vi kan komme op med andre studier der giver svar på nogle af vores spørgsmål.

  2. Er lige blevet gjort opmærksom på denne tråd - og den er super interessant.

    Jeg kunne godt lige tænke mig at diskuttere lidt mere af artiklen som der bliver henvist til. I den undersøger de også performance og finder at der ikke er nogen forskel i dette mellem grupperne (Jump height,1RM, Muscle enducance, Jump peak force osv) . Dvs. at kontrol gruppen som taber mere LBM ikke mister "funktionelt" væv - det virker mærkeligt på mig. De må formodes at tabe muskelvæv i kontrolgruppen men yder det samme!!! i tillæg angav HP gruppen at de var mere trætte end kontrolgruppen.

    Så samlet set havde kontrolgruppen i forsøget et større vægttab, (måske muskel) uden fald i præstation og samtid uden at blive så trætte som personerne der indtog HP!!. Umiddelbart ville jeg da vælge ikke at spise protein næste gang jeg skal tabe i vægt samtidig med at jeg træner - for jeg får større effekt (taber noget ikke-funktionelt muskelmasse) uden at blive ekstra træt :4thumbup:

    Sådan kan data i artiklen ihvertfald læses - hvad tænker I om det??

    læs mere på www.henninglangberg.dk