NewBouldingBoy

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NewBouldingBoy

  1. Hej

    Spis noget mindre, træn noget mere.

    Det er jo ikke nogen svimlende træningsmængde du lægger for dagen. 50 min om ugen, det er ikke meget. Har du ikke tid til mere?

    Jeg kan ikke selv styre hvad kosten er da jeg bor på et kollegie, men jeg spiser ikke usundt ved siden af den mad vi får, og da jeg skal spise en del før jeg er mæt så er det svært at spise lidt for så bliver jeg sulten.

    Styrketræner ca 1 time og 30 min hvor i cykling og løb er inklusiv.

  2. Problemet er bare at jeg ikke føler mig brugt næste dag hvis jeg ikke tager flere øvelser til hver muskelgruppe og så føler mister jeg lysten til at træne, derfor har jeg valgt de øvelser...

    Men hvis man vil have et program der skulle give masse som skulle være konkret hvordan skulle det se ud hvis der ikke måtte være Squat og Dødløft med?

  3. Jeg har nu endelig fået taget mig sammen til at gå efter at få smidt nogen kilo af kroppen, så derfor vil jeg spørge om i har nogen råd og ideer til hvordan man mest effektivt og sundest taber dem, da jeg ikke gider at have overflødig hud hængende. Grunden til jeg vil tabe mig er fordi jeg synes min mave er ved at blive lidt stor da jeg har 1 stor + 3 små deller foran på maven og dem vil jeg gerne rigtig gerne have væk så man kan se min mave, da jeg synes det er pinligt at sidde foroverbøjet og så man kan se der sidder 4 deller så det vil jeg gerne have væk.

    Det jeg mangler er øvelser der kan sætte min forbrænding i gang, jeg træner hver tirsdag+torsdag hvor der er 10 min cykling + 15 min løb med højhastighed. men jeg vil gerne have noget der giver forbrænding alle de andre dage os så jeg kan få smidt de kilo. så kom med nogen råd og ideer tak

  4. Hej Motion-Online

    Jeg står i den situation at jeg har besluttet mig for at jeg vil til at blive lidt mere seriøs i min træning så derfor kunne jeg godt bruge lidt vurdering af dette hjemmelavet program som jeg skal starte på til januar, så håber i har lidt erfaring der kunne hjælpe mig på vej.

    har valgt at lave et Split træningsprogram så det bliver varieret træning. Med programmet vil jeg os have mere MUSKELMASSE end STYRKE så jeg kan blive mere markeret.

    Info om mig:

    17 år

    79 Kg

    184 Cm

    Mandag + Onsdag

    Ryg/Biceps/Ben

    Lat Machine

    Pulldowns

    Hyper Extensions

    Seated Row

    Lower Back TecGym

    --------------------

    Dumbbell Curls

    Hammer Curls

    Schmidt Bench Biceps Curls

    Barbell Curls

    -------------------

    Leg pres

    Abductor

    Leg Curl

    Adductor

    Lex Extension

    Tirsdag+Torsdag

    Skulder/Triceps/Mave

    Rear Laterals

    Laterals C

    Front Raise

    Shoulder Press TecGym

    ---------------

    Cable Bent-over Triceps

    Cable Pushdown

    Cable Reverse Curl

    -----------------

    Abdonimal Chrunch

    Mavebøjninger

    ----------------

    Brest Press

    Bænkpres

    Brest Pull

    Jeg ved ikke helt hvor mange Sæt*Reps jeg skal have så hvis nogen kunne komme med lidt hjælp til det ville det være dejligt.