Mariadl

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mariadl

  1. Hej alle.

    Altså nu har jeg set i fjernsynet at man kan få sådan et bånd man sætter om overarmen med sådan et ur ting på, og så skulle man kunne gå med den hele dagen og så skulle den måde hvor mange kcal man forbrænder i det hele i løbet af dagen.

    Nogle der ved om det så simpelt eller om det noget man overhovedet kan få?

  2. Nupo er kedeligt og slet ikke spændende, men det kan være svært for nogen og finde ud af det helt rigtige mad, og samtidig spise varieret, med nupo ved man hvad man skal spise og hvor mange kalorier man får. Har selv tabt 23 kg med nupo og det rigtigt, det der er alt afgørende er at du finder en ordenlig måde at spise på bagefter.

  3. Nupo hjælper mange som har svært ved at stoppe med at spise alle de usunde ting og generalt få styr på kosten, men pointen med nupo er at du spiser det seks gange om dagen, du kan vælge den rene nupo kur som kun består af seks måltider om dagen, så er der nupo kuren + 500-600g frugt, og nupo kuren + 10 brikker, de har lavet en brik bog hvor forskelligt mad bliver delt op i brikker, så nej det ville ikke være godt at spise det som du beskriver.

  4. Lige præcis, så spiser jeg 6 måltider om dagen, ca hver anden time i hvertfald først på dagen, pointen er så at mine måltider kun er på 100 kcal eller derunder, så får ikke mange kcal i løbet af dagen. Og ja det er rigtigt i det mange af mine måltider består af et stykke frugt eller gulerødder.

  5. Jo det gav meget mere mening , fik et tal der lød : 1585,25. Men det der så er mit spørgsmål er at jeg indtager kun ca mellem 600-800 kcal om dagen og arbejder i en vuggestue hvor man går meget så det undre mig at min vægt står stille , det burde den ikke vel ?

  6. Tak for svaret , mangler bare at vide om ens BMR altså det man regner det ud til at være er det det tal man forbrænder på en hel dag uden fysisk aktivitet ?

  7. Er i tvivl mht BMR, ved at det normalt udgør 50-70% af forbrændingen, men vil det sige at hvis tallet er 150 kcal er det så det eneste jeg forbrænder i løbet af en hel dag, hvis jeg kun sidder/ligger ?

    Håber nogle kan hjælpe .