Tineg

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Tineg reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
    Dagens træning blev til 13 km i jagten på de gode ben, hvor de nu end har gemt sig.
    Jeg har idag løbet i langærmet kompressionstrøje fra newline. Det at trøjen er stram og let gør, at jeg får glæde af min sved sådan at forstå at trøjen bliver kold når den bliver våd. Tights fra salomon, strømper fra teko og sko fra asics så bliver blandingen da snart heller ikke mere komplet.
    Og benene var bedre idag på trods af, at jeg næsten ikke har sovet i nat pga varmen. Det er virkelig tjekket, at en mand der lider så meget i varmen som jeg gør vil løbe Spartathlon - ja nærmest græsk ironi.
    Dagens træning:
    Distancen blev 13 km.
  2. Like
    Tineg reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
    Herligt løb i Ringkøbing et ud og hjem løb, hvilket er min helt klare favorit form for løb. Knap 4 døgn efter, at jeg satte ny personlig rekord med 13 minutter, så havde jeg ikke andre forventninger til løbet i Ringkøbing, at jeg ville løbe all out som en slags tærskeltræning frem mod 50 km løbet senere på måneden. Som altid startede jeg aller sidst, sådan jeg har nogle at løbe på bagfra.
    På turen ud løb vi i heftig modvind, hvilket jo er en slags hjemmebane for mig. Jeg havde den udsøgte fornøjelse, at overhale mange unge og tynde løbere, hvilket altid er tilfredsstillende, når nu jeg er af den opfattelse, at jeg er 15 kg for tung til sport jeg dyrker. Turen hjem var modsat turen og derfor i overvejende medvind. Jeg havde løbet lidt over max på vej ud af, fordi jeg har erfaring med at kunne løbe ret ok i medvind.
    2 km fra mål var jeg rigtig godt syret til og lå med en puls omkring 96% af pulsreserven og modsat i onsdag, så kunne jeg idag holde min overkrop afslappet og lade benene bruge energien.
    Resultatet af dagens anstrengelser blev til store overraskelse ny pr. denne gang med 2 minutter. Fra 1 time 40 min til 1 time 38 min. jeg regner aldrig i sekunder lige som jeg i styrkeløft aldrig har forsøgt at slå en rekord med mindre end 2,5 kg.
    Så en fed løbeuge er gået og nu skal jeg nok lige passe lidt på benene så frem til efter 9. juni. :shades: :shades: :shades:
  3. Like
    Tineg got a reaction from Lars mikkelsen in Løb længere- uden skader...   
    På barnefødder igen med flade sko, og har nu fundet det rette træningssted til netop denne udfordring. Det ser lidt komisk ud med tights, løbeudstyr og så flade sko..."HOV! har hende der mon glemt sine løbesko?"
    Min nye træningsform i Nike sneakers, der virkelig får mine "følelsesmæssige intelligens" på prøve, men det virker sgu. Har smidt alle tanker ud om klinikker og løbeeksperter, og er så enormt heldig at have en "autodidakt løbehjerne" på sidelinien. Jeg vælger at tro på netop ham... Jeg starter på nul med elendig form, og det kræver virkelig, at jeg fører en nøje plan både kost- og træningsmæssigt...jeg synes rent faktisk, jeg skylder mig selv og min krop en "make over", for synes ikke den har fortjent andet...
    I dag blev det til 5 km i de flade, og selvom akillis ikke var super glad i starten, fik jeg en højlydt snak med den på grusvejen, og det virkede...samtidig er jeg startet med at træne mine slappe ben, og puh jeg er bare slap erkendelse er en god ting, og jeg erkender, at min næsten 40 årige krop, skal bankes igennem...go TG..