carstennielsen

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by carstennielsen

  1. OKAI.....

    Igen tak for tiden og jeres svar.

    Jeg vil inde for kort tid oprette en log. D.V.S. på mandag. Skal lige have købt mig et målebånd, da en tommestok ikke er så skide fleksibel, eller mig der ikke er så firkantet. :blink:

    Jeg vil prøve at leve en ”almindelig” uge, hvor jeg vejer mig mandag morgen. Vejrer mig igen mandagen efter og ser hvad der er sket, for så at tilpasse mine kostvaner og min motion.

    For tabe mig det vil jeg SQ... :w00t:

  2. Ok. Tak for de fine svar.

    Jeg vejer 102. dvs, at mit proteinindtag ville være 204 gram.

    Så det vil sige at, for at jeg komme oven på igen, skal jeg først tabe mig. Og der efter skal jeg forkuser på at min muskel masse til at vokse. Ok, så lang så godt.

    Med hensyn til kcal. Hvordan finder jeg ud af det tal, der passer til mig, så jeg kan tabe mig. Er det 1500 kalc er det 2000 kalc er det 2500 kalc ?

    Og det er kun Kalc. jeg skal kigge på, for at tabe mig, det er ikke protein, kulhydrat og fedt?

    Med hensyn til træningen. Vil det så sige at det er skidt at styrketræne, hvis jeg vil tabe mig?

    Skal jeg så mindske eller lade min vægte forblive det samme, men udføre mine øvelser i et hurtiger tempo?

    Eller vil det være beder kun at koncentrer min om cykling? Og er cykling godt nok?

    Jeg holder ca. ½ min. mellem hver reps.

    Håber at i vil bare over med mine spørgsmål, og hjælpe mig på vej? :bigsmile:

  3. Hey folkens..... :bigsmile:

    Jeg er lige blevet oprette her inde i dag. Det skulle jeg have gjort noget før.

    Jeg kan se at dette spørgsmål er kommet op mange gange. Men ikke så jeg helt kan forstå det. Jeg skal åbenbart have skåret det lidt mere ud i pap. Så jeg håber, at i vil bære over med mig, og hjælpe mig lidt.

    Lidt info omkring mig selv.

    Jeg er 26 hankøn.

    Er 182 cm høj.

    Vejer 102 kg.

    Jeg har et arbejde som ikke er fysisk krævende. Jeg har altid vært stor, men efter et biluheld, hvor jeg smadrede mit venstre ben, hævede jeg en del, da jeg lå i sengen. Så løbe træning er udelukket. Det gør for ondt i nu.

    Jeg går til træning 3 – 4 gange om ugen, i et lille lokal trænings center, hvor der kun er trænings maskiner og ikke nogen løse vægte. Men jeg skal jo starte et sted. Når jeg mener jeg er klar, rykker jeg i et stører trænings center.

    Jeg starter med at cykle 16 km på 20 min. Det er der jeg er kommet til nu, men øger hele tiden, distancen, modstanden og tiden. Der efter træner jeg i ca. 1 time. Men har koncentreret min træning omkring lår, nedre mave, nedre/øvre ryg, bryst, skuldre og overarme. Fordi jeg gerne vil tabe mig, men samtidig gerne vil blive stører muskelmasse set. Jeg tager 3 x 10 reps pr. maskine, samt øger mine vægte jævnlig.

    Min kost er nok mit problem. Jeg for middagsmad og aftensmad. Det er det. Min kost består meget af skinke, ost, flutes, pasta, ris, kartofler, salater, grønt, frugt, mørk rugebrød, vand, kaffe og skummetmælk. Hvor mange kulhydrater jeg indtager ved jeg meget lidt om.

    Kan i hjælpe mig med at komme vider, og påpege de ting jeg gør forkert?

    Hvad kan jeg gøre for at øge mit vægttab?

    Kan jeg samtidig med, at gerne vil tabe mig, forstørre min muskelmasse?