toke2408

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by toke2408

  1. jamen jeg syndes bare at jeg får meget bedre trænings dage når jeg fks. tager no-xplode fordi at så er jeg meget mere forkuseret og jeg syndes selv at jeg kan holde til mere og tage mere. og efter jeg er begyndt at tage de nitrix piller så syndes jeg at min træning går meget bedre fordi jeg kan tage meget mere, og jeg syndes at det er gået så hurtig med at fokse og tage flere kilo efter jeg er begyndt at tage de kosttilskud. Men jeg spiser rigtig sundt i min hverdag. Men jeg har bare stadig lyst til at tage de kosttilskud men så kunne jeg vil bare skære ned på dem så jeg ikke får så meget, fordi jeg syndes min træning er meget bedre når jeg tager de ting. Men tror i at jeg vil få skader i min krop osv. hvis jeg nu ikke tager så meget af det :)

  2. inden jeg begyndte at tage de ting tog jeg fks. 45 i bænk. og så begyndte jeg at tage alle de kosttilskud og efter ca. 2 uger kunne jeg sagtens tage 50kg. og jeg er også gået meget op i kilo ved hver ting, og jeg kan træne meget længere tid hver gang. men jeg er bare i tvivl om jeg tager skade af det, fordi at der er kreatin i de piller og i no-xplode, og jeg har hørt at hvis man er under 18 år og tager kreatin så kan man holde op med at vokse og alt muligt mærkeligt. Og at ens hjerne tager skade. :)

  3. hej, jeg har lige et lille spørgsmål til jer. jeg er en dreng på 15 år som styrketræner ret seriøst, jeg træner ca. 5 gange i ugen. jeg bruger NITRIX 360 KAPS AVPT 2 gange om dagen (hverdag) til om morgenen og sidst på dagen. Inden træning drikker jeg no-xplode 2.0 og efter træning drikker jeg MYOFUSION HYDRO (NY) 2,3KG (proteinpulver)

    Så ville jeg hører om jeg kan tage skade af det, nu når jeg kun er 15 år. og jeg ville sige at det har hjulpet rigtig meget efter jeg er begyndt at tage de ting. Men jeg har bare hørt fra nogle venner at jeg kan tage skade osv ved at tage de ting.

    tak på forhånd.

    MVH Toke