morten lau

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by morten lau


 1. højst sandsynligt spænder din piriformis op... det som regelt biomekanisk funderet fra fod, hofte eller ryg... det er virkelig svært at hjælp over nettet... men tror ikke du skal bekymre dig særligt meget. Få strukket ballen ud og få meget mere struktur over din træning så du progrediere træningen langsomt. Hvis foden du har ondt i ballen på overpronere kraftigt eller du har en benlængde forskel på over 1 cm.. vil jeg overveje indlæg. eller ihvertfald få set på det. En osteopat vil sikkert kunne hjælpe meget også, specielt hvis det viser sig at være en SI problematik eller nedsat udadrotation. Jeg kunne forstille mig at din fod når du ligger på ryggen drejer mere ud end den anden.

  Jeg har gået til en fys som ikke mente det havde noget med pirifirmis at gøre. I hvert fald ikke klassisk piriformis skade da området er neden for hvor den anatomisk burde være. Han fandt heller ingen forskel i benlængde eller i udadrotaion.

  Til gengæld sagde han der var noget i mine SI led, hvilket han så har behandlet på gennem lang tid. Problemet er bare at det ikke virker. Jeg træning virkelig langsomt op, laver mine øvelser, udstræk osv. men hver gang med tilbagefald.

  Derfor har jeg også min tvivl omkring jeg laver de rigtige øvelser og udstræk.

  Osteopat lyder som en god ide. Men av av, synes godt nok det er dyrt.


 2. Det kunne tyde på et udtrætnings problem, efter 5-6 km er der muskler der bliver udtrættet og andre muskler tager over, og bliver belastet/overspændt.

  Ja det tror jeg du har ret i. Nogen ide til hvad man kan gøre ved det? Jeg har i ret lang tid løbet de der småture og stoppet inden smerten. Alligevel kommer den tilbage med det samme jeg løber bare lidt længere ture.


 3. Jeg har nu gennem længere tid (8 måneder) døjet med et problem i den nederste del af ballen, nærmere lokaliseret lige over knoglen man sidder på.

  Til dagligt mærker jeg ikke det store. Jeg kan dog fremprovokere en kortvarig smerte ved at bukke let i benene og samtidig bukke mig forover.

  Under motion kommer smerten langsomt snigende efter ca. 45 min - 1 time alt efter intensiteten. Jeg har forsøgt at fortsætte en fodboldkamp på trods af smerten, men under en spurt eller et skud risikerer det at gå helt galt og føles som en fiber.

  Jeg har efterhånden prøvet det meste, uden held. Længere tids pause, fysioterapi inkl. akupunktur x mange, langsom genoptræning. Hver gang med samme resultat, nemlig at løber jeg længere end 5-6 km begynder smerten så småt igen og jeg er øm i området i de følgende dage.

  Håber virkelig at nogen af jer har et godt råd eller en ide om hvad der kan være galt og hvad en mulig løsning kunne være.