Rampage

Medlemmer
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by Rampage

  1. Glæder mig vanvittigt til på fredag - så skal jeg have fjernet det løse og overskydende hud fra min mave efter mit vægttab på lidt over 40 kg ;)

    1. Rampage

      Rampage

      Jeg fik at vide at jeg var egnet til en sådanne operation men de valgte ikk at give mig tilbuddet da de ikk ville bruge resurser på det..kunne være jeg skulle prøve andre steder havde bare troet hvis det ikk gik der så ville det være det samme alle andre steder så har bare givet op og tænkt at det nok aldrig blev til nået

    2. (See 14 other replies to this status update)

  2. Glæder mig vanvittigt til på fredag - så skal jeg have fjernet det løse og overskydende hud fra min mave efter mit vægttab på lidt over 40 kg ;)

    1. Rampage

      Rampage

      Arcus det har noget at gøre med at jeg står i samme situation efter et stort vægtab og fik afslag af det offentlige og med tanke på at mit vægtab var på 57 kg undrede jeg mig bare hvordan en anden person i samme situation med et mindre vægtab var noget frem til en operation...Så det var fra mit synspunkt bestemt relevans i mit spørgsmål...Og tillykke Sunielsen dit heldige asen :)

    2. (See 14 other replies to this status update)

  3. Glæder mig vanvittigt til på fredag - så skal jeg have fjernet det løse og overskydende hud fra min mave efter mit vægttab på lidt over 40 kg ;)

    1. Rampage

      Rampage

      betalt af det offentlige eller af egen lomme hvis man må ha lov at spørge :)

    2. (See 14 other replies to this status update)

  4. Nogle der ved hvor der findes gratis livestream til UFC 141 i aften?

    1. Rampage

      Rampage

      http://mma-geeks.com/

      god hjemmeside med masser af video clips fra igår og tidligere events

    2. (See 1 other reply to this status update)