Al Ghouti

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Al Ghouti

  1. Når du vil opbygge muskler, er det også vigtigt at du i særdeleshed husker protein! Her er en artikel om protein og muskelvælst, der er skrevet ud fra synspunkter fra en phd og professor, mener jeg der stod. http://motionogmad.dk/facts-om-protein-og-muskelvaekst/

    De fremhæver ligeledes at et kcal-overskud er yderst vigtigt, hvis man ikke bare ønsker at forbrænde de proteiner som musklerne egentligt skal blive bygget op af.

  2. Jeg er ikke enig i, hvad Kaufuss nævner som alternativ god kost. Der er foretaget undersøgelser om, hvilken indflydelse kulhydrater har på ens generelle sundhed og i særdeleshed vægttab. I undersøgelsen var der to grupper, der spiste akkurat de samme fødevare. Den ene gruppe fik en kostsammensætning, der bestod af 15% protein, 20% fedt og 65% kulhydrat. Den anden gruppe fik en sammensætning med 30% protein, 20% fedt og 50% kulhydrat.

    En proteinholdig kost vil også give dig en længere mæthedsfølelse, og du vil ikke have behov for at spise så hyppigt. Så i stedet for havregryn og rosiner, er det meget bedre med en proteinholdig morgenmad - f.eks. æg eller yugurt med protein.

    Som jeg ser det, så lyder det som om du har svært ved at kontrollere om du spiser for meget. http://motionogmad.dk/tab-dig-med-madlog/ Du kan læse om, hvordan en madlog virker. Det er et redskab jeg selv har benyttet til, at kontrollere at jeg ikke spiste mere end jeg behøvede i perioder, hvor jeg havde brug for at få styr på tingene. Det er bestemt noget jeg kan anbefale.

  3. Personligt vil jeg heller ikke anbefale dig at spise piller. Jeg tror ikke på sådan noget kunstigt stads. Hvis man kan undgå det, ser jeg helst det. Har du overvejet at føre en madlog? Den kan hjælpe dig med at holde styr på hvor meget du må spise. I stedet for, at vi fortæller dig en masse om madvare, kan du jo selv indtaste og se hvor meget du kan tillade dig at spise. Jeg vil ihvertfald anbefale dig at bruge sådan en. Jeg har selv brugt en madlog før, og synes bestemt man får valuta og hjælp for pengene. Hvis det har vakt din nysgerrighed, kan du eventuelt læse om, hvad en madlog præcis er her: http://motionogmad.dk/tab-dig-med-madlog/