Max Demian

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Max Demian

  1. Aloha og tak fra feedback til begge.

    Angående dampersetting virkede det logisk på mig, at sætte denne på 10 i formodning om at dette ville tilføje muskelmasse eller i hvert fald holde den status quo,altså samtidigt med jeg fedtforbrænder? Min gennemsnitlige trækfaktor i går lå på omkring 82 og jeg gjorde de 5800 m på 30 min cirkus. Jeg tror i øvrigt ikke at jeg sådan motorisk set ror forkert. Måske er min kondi bare dårligere end først antaget? Jeg er ikke så god til matematikem, men lavere modstand vil selvfølgeligt give mig en bedre sluttid, men vil jeg også være i stand til at forbrænde det samme antal kalorier på samme tidsinterval?

  2. Jeg er 34 gammel. Jeg vejer cirka 73 kilo og er cirka 1,74 cm høj, med en spinkel knoglebygning. Min statur er relativ normal men min mave stritter nu længere ud end mit bryst som også trænger til en opstrammer. Jeg har derfor to mål. 1. Smide 5 kilo på maven 2. Stramme mit bryst og overarme med en naturlig markering. Min form er sådan lidt halv slatten almindelig dansker lignende, men jeg ryger ikke :-D. Jeg spiser jeg normalt sundt men ikke fanatisk. jeg spiser rug-frem for hvidt brød. Jeg spiser almindelig aftensmad med kød og kartofler og et fiber tilskud - bønner, ærter,broccoli og den slags +let sovs. Nogle gange bare rugbrød. Jeg drikker vand og en daglig halvliters øl. Når men for at gøre en kort historie lang vil jeg gerne have et par kommentere til mit program.

    Roning 35 min: 300 kalorier 10 kilos (maksimum modstand) 5,8 km

    Crosstrainer 15 min 100 kalorier. Modstand 17 ud af 25

    Håndcykling 15 min 100 kalorier. Modstand 15 ud af 25

    Jeg beklager de noget relative tal :-(

    Min interval er 3 gange om ugen, kombineret med styrketræning to per ugen af 45 min varighed per gang.

    Jeg har været i gennem motionsprogrammet 6 gange og styrketræning en enkelt gang, men det er vel for tidligt til at jeg burde se nogle resultater?

    Lyder dette som som højpuls eller lavpuls træning? Jeg har ikke sådan en pulsmåler. Jeg er mest interesseret i højpulstræning.

    Ser programmet fornuftigt ud? Hvor lang tid vil der gå for jeg har smidt 5 kilo på maven? Mit stofskifte har altid været effektivt, men dårlig kost har resulteret i at jeg har taget på, på maven.

    Skal jeg lave programmet om og hvorfor?

    Ja, undskyld hele denne roman :-)

    Mvh

    Lasse

    Jeg har vedlagt at billede af min krop så der er noget mere konkret at forholde sig til.