Ludvig

Medlemmer
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Ludvig reacted to salt in Hjælp? er overvægtig!   
    Jeg tror det er vigtigt at forstå, hvad man er klar på at opgive og ofre i en meget lang periode. For lige her og nu er du et sted hvor det ikke spiller og du er nød til at bevæge dig hen til et sted hvor du kan bunde og samtidig få resultater. Og når du forleder stedet hvor tingene ikke fungerer, så er du også nød til at efterlade de ting der ikke fungerer.
    Du skal derhen hvor kropsopfattelse, motion og kost er et rart sted, hvilket desværre ikke er let og oftest en balancegang på et knivsæg. For mig og mange andre er motion og kost ikke en sur pligt, det er ting vi ikke vil være foruden. Mange af os, er de irriterende mennesker der altid poster skyr med diverse toppings på instagram og hver dag tjekker ind fitnesscenteret via. facebook.
    Jeg vil gerne pointere at dette ikke er for alle og for bare år tilbage blev set på som forholdsvis ekstremt of fanatisk. Nu er vi så her hvor folk udvikler spiseforstyrelser fordi de skal følge med deres idoler og ligesindede fra fitnessmiljøet.
    Spørgsmålet er så, skal du på en kur eller skal du derhen hvor det aldrig er nødvendigt at være på kur. Det er nemlig ikke særligt svært at sulte sig halvt ihjel i 6 uger, smide 8 kg for så at tage det hele (og mere til) på igen, fordi det har været et forfærdeligt forløb.
    Mine råd: Drop de sociale mediers fitnessfiksering. Drop ideen om at være på kur. Indfør små tiltag i hverdagen der er nemme at holde. Dyrk mere motion og gør det sjovt - Det kan være en tur i svømmehallen hver anden uge. Gå en tur men veninde 2 gange om ugen. Hop på crosstrainingholdet i fitnessworld når du har lyst. Cykel til og fra skole/arbejde.
    Og jeg vil gerne minde om at det ikke noget der kommer hen over natten. Du vågnede heller ikke op en morgen og havde taget 15 kg på. Og der findes ingen mirakelkur. Faktum er at tynde mennesker forbrænder mere energi end det de indtager.
  2. Like
    Ludvig got a reaction from Jaaanie in ÆVL & KÆVL & SL   
    Slap af du er stærk.. Total mindreværdskompleks af at læse i denne log
    Hvor stor er du, og skal vi komme sammen?