Bridgeking

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bridgeking

  1. Tak for svarene :-)

    Den omelet opskrift var super god - og kan jo bruges på alle tidspunkter af døgnet!

    -

    Ja er klar over det med motionen. Skriver også generelt mindre tid ind en jeg reelt bruger - og skriver kun decideret træning ind - så håber det går nogenlunde lige op.

  2. Hey

    Stats:

    184 cm

    107 kg

    Kraftig bygget - så halvfed, uden at være smækfed :sneaky2:

    Jeg har et mål der hedder 90kg og vaskebræt.. hehe

    Well - til at starte med skal der selvfølgelig bare smides nogle kilo. I den forbindelse har jeg oprettet mig på madlog.dk - hvilket har været noget af en øjenåbner for mig.

    Jeg har stillesiddende arbejde og hvis jeg skal tabe mig et kilo om ugen har jeg "lov" til at indtage ca 1600 kcal om dagen.

    Motion indtaster jeg som 100 bonus.

    Jeg har dog et par spm jeg håber at få svar på.

    Hvis jeg flere dage går under de 1600 kcal - er det så at forstå som en slags opsparing - hvilket så betyder der kan ædes igennem en lørdag aften eller lign ?

    Og tilsvarende - lad os sige jeg i en lang periode ligger over 2600 kcal om dagen (feks 2800) så tager jeg på.. Men hvad hvis man generelt har et kalorie indtag på ens normal forbrænding - og så en dag om måneden banker 4000 kcal ind i kroppen ? Er det ligeså "skadende" for vægten ?

    Håber at komme med updates i denne tråd en gang om ugen. Både for at få gode råd - og fordi det faktisk kan være en kæmpe motivationsfaktor for mig !!