fyr82

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fyr82

  1. Jeg godt at jeg bare skal igang.

    Men grunden til jeg "venter" er at jeg frygter jeg kan få hængehud hvis ikke jeg gør noget bestemt samtidig med projektet.

    Jeg ville lige vente et par uger, og høre JER (motion-online) om jeres erfaringer med hængehud og hvad man kan gøre mod det.

    Misforstå mig ikke. jeg VED skam jeg bare skal igang, men hvis jeg får hængehud ved ikke at gøre det "rigtigt" fra starten, så vil jeg hellere vente til jeg bliver klogere på emnet.

    Jeg spørger igen. :

    Er der nogen herfra som har erfaringer med hængehud ?. Kan jeg slippe godt af sted hvis bare jeg træner nok ?.

    Den dér med at tage en ting som det kommer.. well.. hvis det kommer, og det er for sent fordi jeg "gjorde" det forkert- ville jo være spild af tid.. jeg vil hellere være fed end at have hængehud resten af livet.

    Alle bud tages seriøst :happy:

  2. Hej alle.

    Jeg har i mange år (mindst 6) spist meget usundt og altid lige fået et stykke (hvis ikke en HEL) kage stort set hver dag, plus 3-5 gåture op til McDonalds om ugen hvor jeg liige skulle ha en chili cheese top og noget cheeseburger-halløj.

    Jeg er 30 år nu, er 180cm høj og med str 40 bukser, t-shirt og undertøj på, vejer jeg 106kg.

    Min daglige motion er et par gåture da min cykel blev stjålet for ca et halvt år siden, lige før vinteren.

    Det har altid været min plan at ville ha en ordenlig krop igen, som jeg havde da jeg gik på efterskole. Det er 13år siden.

    Men mit mål står fast: Jeg vil have en ordenlig krop, se ordenlig ud, have en ordenlig god kondition og- hvis heldet giver det, blive en tøserne kigger lidt efter ;-) heh just kidding, er ligeglad med tøserne, bare jeg får den krop jeg gerne selv vil ha, for min egen skyld.

    Så tænkte jeg, hvis jeg lavede en test-uge, hvor jeg skar drastisk ned på kulhydraterne og kun drak vand som væske, hvordan vil min krop reagere på det i bare en uge ?!.

    Jeg tog udfordringen, droppede ALT junk og spiste stort set kun grøntsager og et par frugt om dagen. Jeg snød lidt, jeg drak en Nutrilett smoothie (dem der med 12 vitaminer og 11 mineraler i) næsten hver dag (max 1 om dagen), da jeg tænkte det nok var en super tilføjelse.

    Men resultatet blev, at jeg efter to dage fik kontant ballance i kroppen, hvilket jeg altid havde svært ved med junkfood hver dag.

    Den kontinuerlige skidetrangsfølelse forsvandt og jeg havde det godt.

    Jeg lavede ingen motion whatsoever i denne uge, kun gåture hver dag for at få "gang" i kroppen, ved en lille smule bevægelse.

    Jeg vejede mig på den samme vægt hver dag med tilsvarende tøj, og jeg ku se at for hver dag der gik, tabte jeg mig 500gr og kom op på et 3,5 kg samlet tab i denne uge.

    Konklusionen må være at jeg kan godt tabe mig. Jeg spiser lidt junk nu igen, da det kun var en test for mig, jeg satte et mål på 1 uge og fuldførte det.

    Og nu tænker jeg.. Når nu jeg rigtig vil tage fat, og komme igang med mit store mål, nemlig at få min 33% fedtprocent ned på ca 15, gerne lavere, ska ha en ordenlig krop- og kombinere denne uges kost-strategi med træning for at bevære de muskler jeg nu engang har.

    Hvordan undgår jeg HÆNGEHUD ??

    Når jeg står op, kan man se at bæltet har lavet en "kant" på mit mavefedt som er der selvom jeg står uden tøj. Og jeg føler at mine arme er en lille smule hængeblævret i bunden når jeg rækker armene ud.

    Når jeg sidder ned, ja så "ligger" min mave stort set på mit skød, altså den buler ned som en kæmpe badebold, værre end et bildæk hvis man skal sige det sådan. Mine bryster hænger faktisk også når jeg sidder.

    Når jeg nu engang går igang med projektet om den gode krop, hvordan undgår jeg bedst muligt at få hængehud ?. Jeg håber det er muligt (selvfølgelig).

    Forresten. Mit primære mål hedder midt august her om et kvart års tid. Jeg vil smide så meget fedt som muligt, og stadig undgå hængehud.

    Er hængehud noget min krop automatisk får strammet op, hvor det bare er tiden som bestemmer ?.. skal jeg spise noget bestemt for at hjælpe huden ?, gøre noget bestemt ?, bruge vibratorer ? kan tiden stramme huden op, selvom jeg smider fedtet hurtigt ?. Vil træning stramme huden op hurtigere ?.

    Nå, tid til endegørelse på min roman ;D

    Hvordan undgår jeg / Hvad gør jeg - mod hængehud ?

  3. Hej alle.

    Jeg har et problem jeg håber I kan give mig svar på og/el komme med råd.

    Jeg har været overvægtet i mange år, mere end 5 ihvertfald.

    Har ligget på næsten de 100kg hvor jeg det sidste års tid er kommet op på 105kg.

    Jeg er 30år, 180 høj og vejer nu 105kg uden tøj.

    For nogle måneder siden vejede jeg 101kg uden tøj, og startede med træning i fitnessworld og har anskaffet mig et par dumbbells på op til 10kg pr vægt som jeg træner lidt med ca hver dag.

    Min mave har altid været "stor", altså ikke kæmpe stor, men så stor at det er tydeligt at jeg ikke er den tyndeste på kloden.

    Da jeg så begyndte at træne de sidste måneder, er min mave begyndt at blive "større" og mere klam synes jeg.

    Når jeg spænder mavemusklerne kan jeg trykke på maven ca 5-7cm ind til musklerne og når jeg dasker til mit mavefedt på den ene side, kan jeg mærke "flodbølgen" helt omme på den modsatte side ved ryggen.

    Jeg har ikke bildæk, nok nærmere en badebold, jeg er ved at blive kuglerund.

    Maven er begyndt at "falde ned" ud over bæltet..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    og min vægt er nu oppe på 105kg

    How the f... .. hvad er meningen, jeg prøver at træne og spise sundere og så får jeg sådan en mave ??..

    Kan nogen af jer komme med et bud på hvorfor det sker på mig..

    Skal jeg fortsætte med træning og sundere mad ? (ok that was a stupid one).

    jeg går amok i panisk tilstand hvis jeg ikek kan få en ordenlig sund (og lækker) krop..

    Er jeg doomed til at have en klam krop ?.

    Help me..