gringa123

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gringa123

  1. Hej.

    Jeg er en pige på 16 år, jeg er 1.70 cm høj og vejer 68 kilo, hvilket jeg er meget utilfreds med. Mit BMI ligger på normalen, men er lige ved at overskride grænsen til "overvægtig", og jeg kan se på min krop at jeg tager mere og mere på - jeg er ikke tyk, men jeg er lidt buttet.

    Jeg har siden nytår skåret meget ned på mine portioner, er stoppet med at drikke sodavand som jeg før drak hver dag, er stoppet med at proppe mig med søde sager og i dag er jeg startet i fitness center med en privat træner, som jeg selv betaler, fordi jeg tror det vil gøre mig mere motiveret til at komme afsted!

    Jeg vil jo så gerne tabe mig de 10 kilo til sommerferien hvor jeg skal ud at rejse, og ikke gider have en bleg, buttet krop; men hvor lang tid vil det tage ca., at tabe sig 10 kilo og samtidig få opbygget muskler, så ens krop ser veltrænet og slank ud? Hvis jeg træner ca. 3-4 gange om ugen, og samtidig skærer ned på portionerne og de usunde sager! Kan jeg nå det inden sommerferien? Hvor lang tid vil det ca. tage?

    /gringa