Kihlgast

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kihlgast

  1. Hej alle.

    Jeg søger lidt hjælp til at komme igang med at løbe. Jeg købte i foråret et par gode løbesko (inkl løbetest) og har herefter prøvet at komme igang med at løbe regelmæssigt.

    Mit problem er at jeg overtræner (tror jeg) Jeg har ingen problemer med at løbe en tur på 5-6 km på en lille halv time. Problemet kommer først senere hvor jeg har døjet meget med smerter i knæet. Derfor er jeg aldrig kommet ind i en rutine hvor jeg kan komme ud og løbe 2-3 gange om ugen som jeg gerne vil.

    Er der nogen derude der kan hjælpe med nogle gode råd? Synes at det virker lidt "spild" mange af de begynderprogrammer jeg har set, hvor man næsten går ligeså meget som man løber. Men selvfølgelig hvis det er det der skal til for at komme i gang....

    Til dagligt er jeg håndværker og har altså ikke et stillesiddende arbejde (ved ikke om det er relevant)

  2. Har både håndvægte og løbesko. (som tillægsspørgsmål kunne være hvor store håndvægte man har behov for?)

    I den uge hvor jeg har min søn på 4 har jeg faktisk svært ved at finde en halv time til at løbe. Han er bestemt ikke stor nok til at være alene hjemme.

  3. Jeg står i den situation at jeg gerne vil have strammet kroppen lidt op. Har tænkt mig at invistere i en maskine af en slags, hvor jeg kan træne der hjemme. Er fraskilt far så det med at skulle fast i motionscenter er ikke en mulighed. Jeg ved godt det er et kompromis, og at jeg så ikke kan komme til at ligne en Arnold-klon. Dette er bestemt heller ikke meningen.

    Har tænkt på hvad I andre træningshajer mener jeg vil få mest ud af at købe. Crosstrainer, romaskine, træningsbænk eller noget helt fjerde?

    Hvis dette emne er uddebateret til ukendelighed, siger jeg undskyld og bær over med mig. Er ny på dette forum