DMT

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DMT

  1. Hej

    Jeg skal til at købe et par Nike Free 3.0 og har i den sammenhæng set, at der er forskellige bredder - noget jeg ikke har set ved Nike sko før. Normalt passer min fod helt perfekt i bredden i et par almindelige Nike.

    Mit spørgsmål lyder derfor: Hvilken bredde på Nike Free 3.0 skal man have, hvis det bare skal være samme bredde som normale Nike sko?

    Grunden til, at jeg spørger er, at jeg så vil købe skoene over nettet, da jeg allerede kender størrelsen (har prøvet nogle en gang til jul, men ved ikke, hvad bredden var)

    /DMT

  2. Hej

    Jeg løb mit første marathon i efteråret. Skal løbe CPH til foråret og regner generelt med at løbe to gange marathon om året. Dog er jeg begyndt at lege lidt med drømmen om at løbe 100 km og kunne godt tænke mig at høre, hvad folk har af forslag. Ved godt, at jeg bør løbe nogle flere længere løb, men har heller ikke tiden til træningen pt., kunne ganske enkelt bare godt tænke mig at se et træningsprogram.

    Jeg synes, at jeg har søgt grundigt på google, men har mest fundet tråde, hvor folk siger de løber sådan og sådan, men aldrig et egentligt træningsprogram.

    Nogle, der kan hjælpe?

    /DMT

  3. Er der nogen måde, hvorpå man kan ændre det så det bliver mere korrekt?

    Men kan være, at det er det kolde vejr, der gør det. For når jeg kigger tilbage i historikken så ligger målingerne mere normalt fra Maj til Juli - dog er der også værdier som 227 og 237 i august og september, men det er nogle korte spikes ser det ud til. Og fra oktober af ser det ud til at gå ned ad for uret - om man vil...

  4. Hej

    I tirsdags var jeg ude at løbe en god tempotur. Jeg løb med et gennemsnit på 4:14 pr. kilometer. Da jeg så kommer hjem og lægger mine data ind fra mit GPS ur siger den at jeg nåede op på en maxpuls på 243. Da jeg er 23 år og i god form har jeg regnet mig frem til, at den i stedet skulle ligge omkring de 200.

    Jeg bruger et Garmin 305 ur med dertilhørende pulsmåler og har det "bløde" bælte man kan købe til. Jeg sætter pulsbæltet lige under brystet og det sidder godt til.

    Nogen forslag til, hvordan jeg kan få et mere rigtigt resultat. Ved godt det aldrig bliver 100 procent korrekt, men jeg synes at 243 lyder meget højt.

    Har vedhæftet et billede af min puls på ruten.

    Som sagt er jeg 23 år. Jeg er 182 høj og vejer omkring de 70. Jeg løber normaltvis 50 km i ugen med gennemsnit på 5 min pr. km. med mindre jeg træner interval og lign..

    På forhånd tak for hjælpen.

    /DMT

    post-54738-044320500 1328786669_thumb.jp