Jaansen

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jaansen

  1. Tror desværre ikke du finder mange skaters herinde, men jeg ville til hver en tid vælge "fitness" (side-by-side), da inliners er for drama queens. Supreme Turbo holder stadig i 2012.

    Haha så må jeg nok hellere kigge på nogle gode fitness hardboot. Tak for det!

  2. Hej

    Jeg har ingen forstand på rulleskøjter, mon ikke en forretning der handler med rulleskøjter kan hjælpe dig, eller det allesteds nærværende Google. Det er tilladt at gøre en indsats selv.

    Og så hjælper det sgu ikke at "bande" når man beder om hjælp. Det er jo ikke noget du har krav på.

    Haha er ked af hvis du bliver forarvet over et "sgu", og grunden til jeg overhovedet har spurgt herinde er jo fordi jeg ikke kan finde noget om det på de forskellige hjemmesider og butiks-sider, men tak for forslaget..

  3. Hej. Jeg har forsøgt mig lidt frem med sæt og pause for decideret udholdenhed, men synes ikke at kunne finde noget, der passer mig helt. Tag, f.eks. armstrækninger. Her vil jeg som regel tage fem sæt, og så forsøge at holde en pause på omkring ét minut - nok omkring halvandet hvis jeg føler mig fuldstændigt presset. Jeg har så læst artikler, hvor de i stedet foreslår tre intense (max?) sæt med en pause på 30 sekunder eller deromkring, men min logik siger mig, at flere armstrækninger er lig større volumen, som er lig bedre udnyttelse af træningen.

    Men hvad gør folkens herinde? Altså hvis formålet var at forøge antal gentagelser, så en sekvens af armstrækninger blev længere og længere ved progression. Forøget styrke er i det her tilfælde ligegyldigt.

    Det med udholdenhed i dine muskler frem for eksplosion og styrke, handler om hvilken type muskelfibre du har. Der er Type 1, Type 2a og type 2x. hvor type 1 er Langsom, 2a er hurtig og 2x er meget hurtig. Man kan godt træne sig til at muskelfibrene bliver mere til den ene type. Så hvis du er efter udholdenhed burde du nok tage et højt antal reps af 3 sæt, men de fleste af de muskler du rammer ved armstrækninger er for det meste type 2 og derfor mere eksplosive end de er udholdende.

  4. Det er efterhånden en del år siden jeg har stået på rulleskøjter og skal købe nogle nye, men jeg har ingen idé om udviklingen overhovedet.

    Jeg skal bruge dem til at motionere da jeg hader at løbe! Hvilken størrelse hjul ville være godt der? Måske 80mm?

    Og hvad er forskellen på fitness og inlinere?

    De skal bruges udendørs på asfalt.

    Vil blive glad for enhver hjælp! :)