Mr. Gump

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr. Gump

  1. Hehe - det var mest bare for at høre, hvad intensitet du løb med. Pulsen er så dejlig målbar og nem at forholde sig til som interesseret læser ;)

    Din log er spændende at følge, fordi man sidder og håber, at du undgår alle skaderne og kommer tilbage i Marathon-form :) Til den sidste del vil jeg anbefale dig at følge et træningsprogram fra Løbesiden, når du føler dig klar til det. Det har flyttet rigtig mange.

  2. Ja, det er lidt interessant, men måske findes noget af forklaringen i, at "alle" har det med at skulle løbe et Marathon i disse dage. Jeg erindrer eksempelvis, at Katie Price aka. brystbomben Jordan har gennemført London Marathon et par gange med tider på over syv timer - hvilket nok ikke har trukket gennemsnittet op ;) ...

    Men hun jo også sit at slæbe afsted med.

  3. Ja, det kan føles som om, at man snegler sig afsted, hvis man skal holde sig indenfor de her 60-70% af pulsreserven, som man gerne skal ved roligt løb.

    Jeg har prøvet at indtaste din tid fra Copenhagen Marathon i en beregner og den estimerer, at du ved roligt løb skal løbe med ca. 6:25 min./km. for at holde dig indenfor den pulszone.

    Det er fristende at løbe hurtigere, hvis man føler, at det går meget langsomt, men det giver god mening at forsøge at overholde teorien bag løbetræning, hvis man vil forbedre sig. Og hvis man har et varieret træningsprogram, kommer der jo automatisk fart på mange af de andre dage, hvor man træner hastighedsteknik, mælkesyretærsklen og den maksimale iltoptagelse.

    Nå, men det var også bare for at sige, at det, uanset hvad pulsen viser, er en god ide at prøve at inkludere den i sin træning, for det er også her, at fremgang først og fremmest kan spores.

    God vind/blæst med det :)

  4. Hej Peter.

    Er dit mål stadig Berlin '12, selvom din log har været til numerolog og taget nyt navn? Og hvad har du af ambitioner for det? Ny PR eller bare at overleve? ;)

    Løber/træner du i øvrigt aldrig efter puls? Pulsen er den, der er allerbedst til at "sladre" om ens form, så det kan man få meget ud af, hvis man vil.

    Mr. Gump