SebastianPetersen.dk

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SebastianPetersen.dk

  1. Hvorfor +500mg C-vitamin? Er der for lidt i de der Livol multi piller? Bruger dem nemlig også selv som den eneste vitamin pille pt...

    Har egentlgi lige skrevet en lang blogpost om det :)

    Hvorfor jeg tager 500mg C-vitamin

    Basically, så ophober man ikke C-vitamin. Faktisk skal en meget stor del af befolkningen, have måske 2000-2500mg om dagen for at få det optimale indtag.

    C-vitamin er stærkt undervurderet :)

    Jeg føler 500mg er ok til mig, med lidt ekstra tilskud i multi osv. ved siden af, men det er nu omkring minimum alligevel vil jeg sige.

    Jeg tæller ikke rigtig multivitamin med i "det jeg gerne vil have" da det er meget små mængder af det meste, men den er god at tage, for at få lidt all-round vitaminer og mineraler.

  2. Jeg synes du går for meget op i, om du får lidt for meget af noget :)

    ADT er altså virkelig lavt sat! Det er sat ud fra nogle minimums grænser.

    Google lidt rundt omkring de enkelte vitaminer, og du vil hurtigt finde ud af at det folk der sætter sig lidt ind i det, egentlig tager, er noget højere end det anbefalet. ADT er simpelthen alt alt for lavt for meget af det.

    Personligt får jeg +500mg C-vitamin, +80mg D-vitamin, en ekstra zink tabelet, og så multivitamin (livol, almindelig), og fiskeolie.

  3. Hej Jan.

    Nu har jeg selv sat mig utrolig meget ind i netop vitamin tilskud, og forstår ikke HELT din problemstilling.

    Personligt spiser jeg blot de billigste multivitaminer, da det ikke som sådan er DER jeg går efter at dække mit behov, udover det basale. Alle bør spise en multivitamin, uanset hvor god ens kost er.

    Hvorfor supplerer du ikke bare op? Personligt tager jeg udover en multi, D-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin og fiskeolie. Indimellem Zink.

    ADT er så latterlig langt under den grænse man burde få for langt de fleste vitaminer.

    Hvilke er det, at du er bange for at få for meget af? vil gerne give et bud, og en forklaring på, hvor meget du bør tage.

    Men glem alt om at en multivitamin dækker hele dit behov :) Men god er den!

    Hvis det er, så har jeg på min blog netop lavet et par lange indlæg om nogle vitaminer, laver nok flere. Se min signatur.