MartinKaalund

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MartinKaalund

  1. Hvis jeg var dig, så røg Avocadoen,rugbrødet og måske også knækbrødet da de har for mange kulhydrater. Erstat det med kød eller salat :) Når du har nået dit mål så kan du altid begynde med at spise brød og frugt igen i begrænset mængder. Anyway det vil nok være den måde at jeg ville gøre det på.

    Jeg har smidt 9 KG indtil videre :)

  2. Som Solitude allerede har beskrevet, så skal du holde igen med kulhydraterne. Det vil blandt andet sige mindre havregryn til morgen mad.

    Ingen brød, pasta, ris, karofler, frugt eller sugar. Du må gerne drikke mælk, men det skal også være i begrænset omfang. Spis mere protein mad som fisk, Kylling, oksekød, svin, æg og ost! Disse produkter har ingen eller meget få kulhydrater og er rig på proteiner, specielt osten :) Spis også gerne alt den salat og grønt som du kan :)

    Jeg vil også anbefale at du køber protein pulver som kost tilskud til din træning!

    Hvis kroppen ikke får nok kulhydrater, så er kroppen tvunget til at få sin energi andre steder fra som f.eks fedt depoter man evt må ha´, samt fra de proteiner og fedt man får i løbet af dagen! Men da protein er og fedt er sværere at omdanne til energi, skal kroppen bruge mere energi på at omdanne fedt og proteiner til energi som så tilfører vægt tab

    Jeg er i selv i gang med at tabe mig og jeg holder mit kulhydrat forbrug til cirka 30 % af min kost. 45 % fra protein og de sidste 25 % fra fedt.

    Husk at det er for mange kulhydraterne som feder :)

  3. Jeg har ikke forklaret mig ordenligt, det undskylder jeg :)

    Jeg er 33 år gammel og vejer 96 KG og er 183 cm høj. Da jeg besluttede mig for at tabe mig i vægt vejede jeg 105KG.

    Jeg vil gerne ned på en vægt på omkring de 85KG. Så jeg vil meget gerne vide hvordan jeg får nok protein, uden for mange kalorier og uden at føle mig sulten.

    Hvis du kan give mig noget information om det vil jeg blive rigtig glad. Der udover vil jeg gerne vide hvorfor Protein pulver er ligegyldigt hvis det tages som kost tilskud :bigsmile: Altså ikke i sammenhæng med træningen.

  4. Nu har jeg allerede smidt 9KG indtil videre, så helt galt kan mine kostvaner jo ikke være

    Men ja jeg indtager cirka 800 Kalorier til min morgen mad, men spiser mindre til frokost og aften, Som f.eks en let kyllinge salat uden dressing m.m - Skal lige siges at det er helt i orden at få kaloier, så længe de ikke er tomme som i f.eks Cola og andet Sodavand.

    Den står på interval træning 3 gange om ugen, Mandag, Onsdag og fredag eller lørdag! Styrketræning Tirsdag, Torsdag og lørdag. Når man træner meget så SKAL man ha´ mange protiener ellers er det muskelmasse man taber og ikke så meget fedt.

    Jeg kunne sikkert tabe mig hurtigere hvis jeg var mere streng over for hvad jeg spiser, men jeg skal ikke skynde mig. Har tabt mig circa et kilo om ugen! Og nej jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle stoppe med at spise Protein pulver, når jeg kan se det virker.

  5. Jeg er i gang med at tabe mig 25KG, da jeg skal i form igen.

    Så nu er jeg optaget af at få så mange proteiner, som det overhovedet er muligt.

    Jeg spiser 100 gram revet ost til min morgen mad, da det er fuldt med protein! Vi er sikkert nok alle klar over at det måske nok ikke er den sundeste måde at få protein på, men hvor ”farligt” er revet ost? Og burde man holde sig væk fra det? Eller burde man kun spise revet ost en gang imellem?

    Desuden spiser jeg 70gram havregrun med mælk + Plus 20 gram Whey protein pulver.

    Resten af dagen få jeg kyllinge salat eller andet kød med høj protein som f.eks oksekød eller tun.

  6. Oki! Det lyder spændende. Hvor mange kcal/Kj kan du brænde af på gang træning?

    Træningen er kun 25 minutter lang og jeg vil skyde på at jeg brænder 300-400 + efterbrænding! Man brænder kalorier i op til 36 timer efter træningen da stofskiftet kommer helt op og ringe :4thumbup:

  7. Det er et flot vægttab! :smile: Tillykke!!

    Men hvordan administrere du 6 sek. fuld gas og 9 sek. pause? - hvordan gør du det?

    Tak Tak :smile:

    Jeg bruger et program på min iphone, som hedder "Seconds". I programmet kan man lave sit eget interval program! Programmet tæller så ned 6,5,4,3,2,1,0 eller 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 og med beep lyde i de sidste 3 sekunder af hvert interval, som følgende *Beep* *Beep* *Beep* *Beeeeeep*

    Jeg vil næsten påstå at det er det bedste interval program for vægttab :smile:

  8. Jeg har udelukkende dyrket Interval træning i 4 uger nu og det bliver mere og mere svært at få pulsen op på samme niveau! Formen bliver bedre og kroppen skal arbejde mindre for at få det samme resultat!

    Jeg vil foreslå dig denne interval træning på Kondicycel, men kan også bruges til løb er følgende:

    5 minutter opvarming

    6 sekunder fuld knald på

    9 sekunder stille og roligt

    6 sekunder fuld knald på

    9 sekunder stille og roligt

    Gentages imellem 10-20 minutter

    5 minutter cool down

    2-3 gange om ugen! Denne form for træning er meget hårdt for dit hjerte! Men jo mere tid du træner på din makspuls eller tæt på din maxpuls jo flere kalorier og fedt brænder du og ikke mindst i bedre form kommer du.

    Denne form for træning brænder Kalorier i op til 36 timer efter at du er færdig.

    Jeg har smidt 7KG på 4 uger :)