Dahls_Darling

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dahls_Darling

  1. Nu skal jeg jo ikke være en brokkerøv, for det ser umiddelbart fint ud, men hvis du gerne vil have en rimelig vurdering af din vægt, dit udseende og måske endda din fedtprocent, så er et større farvebillede med godt lys og mindre tøj et absolut plus. Det siger jeg ikke kun fordi at det ville være rart at se på, men også fordi det er den eneste reelle måde hvorpå at du kan få en fornuftig vurdering.

    Æhhhh :clown2: Pigen er 15 år, 175 cm høj og vejer 55 kg og profil billedet viser en slank krop som bestemt hverken er lidt eller meget overvægtig !

    Jeg tror bestemt ikke der er behov for den store vurdering af udseende, vægt, mindre tøj eller justering af fedtprocent.. Behøver du rare billeder at se på, så findes der andre sider..

  2. Jeg startede i januar med seriøs træning, efter at have lallet rundt alt for længe i noget on/off træning og kost.

    Siden januar har jeg hver uge noteret vægt og mål. Ikke så meget som et eneste kg. har jeg smidt endnu.. Men til gengæld har jeg tabt mig i cm. Jeg kan se tydelige forandringer på mine hofter, min nummer og taljen er også mindsket. Tøjet er begyndt at sidde løsere, pelikan halsen og mormor armene er også mindsket.

    Men Biiiiib hvor er det dog demotiverende at vægten overhovedet ikke flytter sig andet end +/- 1 til 1½ kg. hver uge. Har virkelig været rasende og tudet... For så næste morgen at stå op kl. 5 for at være til spinning kl. 6.30.. Jeg holder ud.. :superman: For en dag, så er alt fedt spist og blevet til muskler.. OG så skal I se løjer og en halvgammel dame spankulere rundt i bikini.. :4thumbup: