philipskifter

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by philipskifter

  1. Hey Stine, taenkte lige at jeg ville komme med en opdatering! DEt var en rigtig fed foelelse at komme i ringen, tror sjaeldent at jeg har taenkt saa klart, det maa vaere overlevelsesinstinkterne der griber ind :bigsmile: Resultatet blev at jeg gav ham nogle taesk, og knock-outede ham i anden runde.

    Det vil helt bestent ikke blive den sidste kamp, for nu har jeg faaet blod paa tanden :bruce:

    Mange tak for din gode raad! Jeg var meget ops paa at spise massere af kulhydrater, lige indtill en time foerkampen, hvor det mest blev energi i form af vaeske :)

  2. Hey guys,

    Er i Thailand for at træne Thai boksing, min træner syntes at det kunne være en god idé at jeg fik en kamp, impulsivt svarede jeg naturligvis ja uden rigtigt at vide hvad jeg gik ind til. Jeg syntes at det var sjovt bare at træne, og gjorde det enlig mest som et sublement til min øvrige træning. Men nu er det altså blevet pretty serious, og vil naturligvis gerne komme helskindet fra min kamp, og endda måske vinde!

    Mine spørgsmål er angående dagene op til, hvordan skal jeg forholde mig osv:

    Min træner har forslået at jeg holder to dages hvile inden kampen, kampen er på lørdag, så dvs sidste træning torsdag. Jeg har torsdag aftalt at spare med en kammerat, udover det havde jeg tænkt på at styrke træne, og svømme for at være helt spændstig. Kunne det evt. også være smart at løbe en tur?

    Hvad skal jeg spise på selve dagen? Skal naturligvis holde mig fra stærk mad, men er der ellers nogle specifikke fødevare jeg skal holde mig fra (naturligvis ingen dårlige mættede fedtsyre). Anden del af spørgsmålet går så på, hvilke fødevare der kunne være gode at spise op til fight night ;)

    Alle råd er meget velkommen!

    Med venlig hilsen Philip Skifter

  3. Hey folkens,

    Jeg er en dreng paa 19 aar, der soeger en traeningspartner med henblik paa optagelsesproeverne i fkp august 2012.

    Jeg er dimiteret fra gymnasiet sommeren 2011, og har lige siden vaeret ude for at udvide min horisont, og se hvad resten af den store vide verden har at byde paa. Jeg er stadig paa farten, men vender hjem til Danmark d. 20 April. Derfra starter den serioese maalrettede traening.

    Mine planer er at starte til uv-rugby. Det virker som om, at der er en general anseelse om dette, som vaerende en god maade at traene vandtilvaenning. For at blive klar paa punktet orientering, vil jeg proeve kraefter med en o-loebs forening, da jeg ikke rigtig kan komme paa andre maader at traene netop det punkt(O-loeb= doedens poelse).

    Udover det ovennaevnte, kommer resten af min traening naturligvis til at vaere en kombination af konditionstraening, styrketraening og udholdenhed.

    Jeg har umiddelbart planer om at flytte tilbage til det sydoest-fynske, da der er unikke traeningsomgivelser i mit omraade.

    Saa hvis der er en af jer der derude, der gaar ligesom mig med en braendene droem om, at vaere en del af eliten, saa vil jeg meget gerne kontaktes!

    Mange anbefaler at foere traeningslog, saa det vil jeg da naturligvis proeve at starte paa!

    Mvh.

    Philip Aalkjaer Skifter