Henriett

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Henriett

  1. Hej.

    Jeg er begyndt med at træne om morgenen enkelte dage. Normalt er der tale om en spinning time eller lignende. I denne forbindelse oplever jeg nogle gange, at jeg får hovedpine i løbet af formiddagen, og generelt føler jeg mig en smule "kørt over".

    Min første tanke er væskemangel, da jeg umuligt kan nå at drikke den samme mængde vand op til en morgentime, som jeg normalt sørger for at få inden en eftermiddagstime, men nu har jeg også læst at saltmangel kan give hovedpine.

    Er der nogen herinde, som har erfaring med ovenstående, og er der noget bestemt mad, som jeg kan spise om morgenen, der evt. kan opveje problemet, såfremt der er tale om saltmangel?

    Mvh

    Henriette

  2. Hej. Jeg er på udkig efter et pulsur til brug når jeg træner i sportscenteret. Normalt består træningen af f.eks. spinning, boxercise, pump mm. Det skal ikke være et GPC ur. Jeg har kigget på Garmin Forerunner 70, men jeg ved ikke om der findes (bedre og/eller billigere?) alternativer. Kravet er at det skal kunne måle puls, % af max puls, kalorieforbrænding, lagre træningspas og disse skal kunne overføres til Endomondo på en nem måde.

    På forhånd tak for hjælpen.

    /Henriette

  3. Hej.

    Jeg træner 2-3 gange om ugen, og jeg bruger i den forbindelse Endomondo til at holde mig selv i ørene :bigsmile:

    For det meste drejer det sig om spinning, body pump, boxercise eller en tur på cross traineren, men derudover bruger jeg også noget tid på "maskinerne" i fitness rummet.

    Hvilken Endomondo kategori synes I sidstnævnte passer bedst i? Jeg overvejer "Vægttræning" men synes ikke helt det dækker det, og "Andre" er også lidt kedeligt :bigsmile:

    Håber på gode råd.

    Mvh

    Henriette

  4. Hej.

    Jeg er netop begyndt at løbetræne, og jeg har i den forbindelse brugt det løbeprogram som ligger på forsiden af motion-online (det til begyndere, selvfølgeligt :-) ). Jeg har før dette trænet ca. 2-3 gange i motionscenter (lidt forskelligt - spinning, boxercise, cross trainer og "maskiner").

    Nu er jeg begyndt at få irritation/ondt på forsiden af mine underben (skinnebenet?). Jeg har læst om skinnebensbetændelse, men jeg ved ikke om der er tale om det (eller starten på en betændelse)? Jeg synes næsten ikke jeg kan starte langsommere op, end jeg har gjort - det skulle da lige være kun at gå :-/

    Gode råd modtages......

    På forhånd tak for hjælpen

    Mvh

    Henriette

  5. Hej.

    Da jeg er nybegynder mht. indkøb af træningsudstyr kunne jeg godt bruge et par gode råd. Jeg træner et par gange om ugen i et fitnesscenter - hovedsagligt spinning, boxercise og træn-selv på crosstrainer eller løbebånd. Desuden overvejer jeg at begynde på at tage nogle (kortere) løbeturer udenfor. Især i forbindelse med løb savner jeg at kunne holde øje med min puls.

    Er det muligt at få en pulsmåler, som både fungerer m. Endomondo og Technogym træningsudstyr?

    En anden løsning kunne være et pulsur, men jeg synes de er ret dyre - og det ville jo være en del billigere bare at bruge telefonen.

    En tredie løsning ville selvfølgeligt være to pulsmålere - en til fitnesscenteret og en til telefonen, hvis jeg løber en tur (?).

    Jeg vil sætte stor pris på at høre nogle af jeres erfaringer med de forskellige produkter.

    Mvh

    Henriette (fitness newbie *S*)