Kristian Paulsen

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kristian Paulsen

  1. Jeg ville høre om der er nogen der er frisk på at mødes til noget kamptræning/erfaringsudveksling?

    I min klub (Copenhagen Jin Wu Kung Fu Academy) kamptræner vi indbyrdes, men det er nemt at blive stueblind da vi kamptræner med de samme personer hver gang, så det ville være et friskt pust at møde andre ligesindede med 4-5 års træning bag sig.

    Jeg er ikke interesseret i at nogen skal komme til skade, så jeg foreslår at vi bliver enige om nogle simple regler, fx kun åbne hænder mod hovedet og et moderat tempo.

    Venlig Hilsen, Kristian

    post-55537-0-59443800-1338721128_thumb.j

  2. Jeg startede selv som 31årig til kungfu og underviser i dag vores begynder og mellemhold, så det er bestemt ikke for sent. Du efterlyser kungfu, men da du bor i Kolding bliver det svært at finde noget af kvalitet, især fordi der kun er nogle få aktive kungfu lærere som virkelig ved hvad rigtig kungfu er, og de er kun på Sjælland. Copenhagen Jing Wu Kung Fu Academy, og Gibbon skolen, sidstnævnte tager vidst ikke flere medlemmer ind.

    Jeg så at der er noget kungfu i kolding, men det ser ikke ud til at nogen af instruktørene er updateret i forhold til deres kungfu færdigheder, dermed sagt at du måske nok kan lære nogle basale ting til at starte med, men på sigt skal du nok til sjælland. Det ser ud til at instruktørene i Kolding er langt mere updateret i karate.

    Under alle omstændigheder er det nok bare vigtigst at du kommer i gang med noget og gør der nogle erfaringer. Men hvis du bliver kastet direkte ud i sparring, skal du med det samme sige fra.