Peter Larsen

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peter Larsen

  1. Hej

    Jeg har tænkt mig at løbe 10 km 3 gange om ugen, i håbet om at tabe en masse fedt på kroppen.

    Jeg tænkte på om hvis jeg tabte en masse fedt, at jeg så også ville gå fra at være bred til at blive slim i kroppen?

    Jeg har ikke tænkt mig at tage slankekurer eller noget, bare løbe og prøve at spise en masse sundt. Vil det ikke virke? Selvfølgelig vil det tage tid, men jeg er ikke overvægtig.

  2. Hej

    Jeg vil gerne begynde at cykle og har regnet ud af at hvis jeg cykler minds 2 timer om dagen (60 km), kan jeg tabe cirka 1000 kalorier, hvis det overhovedet kan regne sådan noget ud. Jeg vejer cirka 65-67. Så tænkte jeg på om jeg tabte de der 1000 kalorier, og begyndte at spise grønsager i alle mine måltider. Altså uden noget andet, for fx agurger og peberfrugt har ikke så mange kalorier, så hvis jeg spise mig mæt i dem hver dag, så ville der da ske noget? Men er det usundt ikke at spise andet? Hvad skal man spise for at tabe sig. Er pasta godt? Tænkte på Pasta med pesto og grønsager ved siden af?

  3. Hej

    Jeg har tænkt mig at købe en motionscykel, så jeg kan tabe fedt på kroppen. Men bliver mine ben muskler ikke størreer og hårdere? Det har jeg ikke lyst til, jeg vil gerne blive tyndere.

    Og jeg er en faxe kondi og drikker måske 3 dåser om dagen i gennemsnittet, så ja jeg tager mange kalorer ind -.- Er der mon en anden drik der smager godt men med lidt kalorier? For light sodavand smager desværre ikke godt :( MySmoothie skulle være 100%, men hvor mange kalorier har de?

    Og hvis I kender til et sted med en motionscykel der er virkelig let og kan tæle kalorier jeg har brændt, så send endelig et link :)