Martin fra Århus

Medlemmer
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Martin fra Århus

  1. Jeg kan sagtens tage fejl, men jeg er uenig med jer. Det eneste jeg gør er at promovere Paleo og vise links, hvor man kan læse alt om det, så man kan ændre livsstil og få det bedre. Ligemeget hvad i siger er der mange mange tusinde som er begyndt på Paleo og pludselig har fået det bedre med deres krop og energiniveau, så mit råd er bare at gå derind og læse om det - se hvad man synes..

    Go Primal !

  2. Hehe okay så kom med nogle nye kilder der siger korn er sundt for mennesket og kulhydrat IKKE er roden til den fedmeepedemi vi ser idag :)

    Ingen har nogensinde tjent penge på landbrug, medicin eller lignende vel ?

  3. Hvis de skulle underbygges med data er der jo nok ingen der gider læse dem, hvis der skal vises kilder og alt muligt konstant. Han prøver at ramme så bredt som muligt og hans mål med hele hans tilværelse er at få 10 mio mennesker til at få et bedre liv.

    Det med at "vokse langsomt" - de har altså haft 60.000 personer igennem deres program på deres egne faciliter og muskelvæksten er gået lang fra langsomt. Desuden anbefaler de i bogen at Time Under Load skal ligge mellem 45 sekunder og 180 - alt efter hvilken type person man er.

    Synes måske også du begynder at smide om dig med påstande omkring ham :) Folk spørger til råds på dette forum - jeg har givet mine, og folk kan selv gå ind og læse på de sites jeg har angivet. Hvis man læser Body By Science uden at tænke det samme som jeg, så vil jeg være imponeret

  4. Gregers TF, du skal ikke sige at High Intensity Training giver skader, fordi det gør det ikke. Du bevæger vægten så langsomt at du ikke kan blive skadet - med mindre du selvfølgelig har med frie vægte at gøre og du laver øvelsen forkert - Derfor skal man også tage til et fitness center og bruge maskiner. Ting som crossfit og løb kan give skader.

  5. du får et par stykker så...

    Taget fra Body By Science side 271 chapter 9 - The Science of Weight Loss

    1. E.J Fine and R.D Feinman "Thermodynamic of Weight Loss Diets," Nutrition and Metabolism 1 (2004) 15, NutritionandMetabolism.com/content/1/1/15

    2. J.S Volek and R.D Feinman, "Carbohydrate Restriction Improves the Features of Metabolic Syndrome: Metabolic Syndrome may be defined by the response of carbohydrate restriction, "Nutrition and metabolism" 2 (2005): 31, nutritionandmetabolism.com/content/2/1/31; J.s Volek .......

    ..

    ..

    6. T.V Kral and B.J Rolls, "Energi Density and Portion Size: Their independent and combined effects on energy intake" Physiology and behavior 82, no. 1 (August 2004): 131-38....

    og jeg har 20 sider mere bare fra den ene bog...

    Her er så en "upålidelig" kilde, som hvis man ser efter alligevel er meget pålidelig og en af de mest læste blogs på nettet for tiden.

    http://www.marksdailyapple.com/a-metabolic-paradigm-shift-fat-carbs-human-body-metabolism/#axzz2144orwg4

  6. Så du mener mennesket er skabt til at løbe marathon ? Ikke til at gå rundt og en gang i mellem jage? Det kan godt være det er muligt for os at lave ting time efter time, men prøv lige at hør hvordan de fleste marathonløbere har det med deres knæ når de runder 50 år. Eller se på knoglerne hos cykelryttere og svømmere. Det er ikke ligefrem et mål at vi alle skal vinde OL eller noget i den stil. Selvfølgelig kan det give noget på et personligt plan, men når årene går sætter det sit præg på vores velvære.

  7. Hvis jeg var dig ville jeg helt klart se nærmere på Paleo - Stenalderkost - og high intensity training.

    Paleo er en kostændring, som du kan holde, fordi det mad du spiser må du spise lige så meget af, som du har lyst til - og maden er virkelig lækker.

    Træningen er af et kvarters varighed 2 eller 3 gange om ugen - så altså maks 45 minutters styrketræning om ugen!

    Du må gerne sende en besked til mig, så kan jeg henvise dig til andre kilder, hvor du kan læse om det :)

    Hilsen Martin

  8. Fordi kulhydrat burde være en sjælden resurse for os. Når vi får det øges niveauet af hormonet der styrer lagringen af fedt - insulin - så vi kan lagre fedt og brænde kulhydrat af. F.eks. i blåbærsæsonen spiser vi meget blåbær og kroppen vil gerne leve af energien fra dem, uden at smide kropsfedt..

    Desuden er det jo ikke MIN konklusion..

  9. Prøv at gå en tur ud i naturen. Næsten ligemeget hvor du er på kloden vil din diæt komme til at bestå af hovedsageligt fedt, dernæst protein og til sidst kulhydrat. Og det er jo ikke min personlige konklusion..

    Når kroppen får ekstra energi i form af kulhydrat - som i naturen forekommer i form af frugt vil jeg tro - vil den selvfølgelig spare på fedtdepoterne og brænde kulhydratet af først, ellers ville vi dø. Problemet i dag er bare vi får alt alt alt for meget kulhydrat. Troede efterhånden det var almen viden at vi tager på af sukker og ikke af fedt...