Raelona

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raelona

  1. ja det er også det jeg har læst at det nok er under de 1000-1200 før kroppen får i forsvarsposition og det er også dette jeg har ligget under da jeg kun spiste lidt til frokost også aftensmad og det var det. Og det er bestemt ikke sundt for kroppen.

    Det var også derfor jeg spurgte om hvor hurtig kroppen lige som kan ændre sig til nye metoder såsom at spise mere mad og ens stofskifte bliver sat op.

    Tak for svarene dog :)

  2. I en længere periode har jeg spist under de 1500kcal ikke pga. jeg ville tabe mig eller andet, men pga jeg bare ikke kunne spise mere end det.

    Dette har jeg nu valgt at lave om på og derved nu prøve mig at tabe de ekstra par kilo og bare få en sundere hverdag.

    Når der spises under ens basalstofskifte går kroppen i forsvarsposition og taber derfor ikke noget, da kroppen ikke ved hvornår den får ernæring igen.

    Så langt så godt. Mit spørgsmål er dog ved at spise mere vil jeg i starten selvfølgelig tage på da jeg spiser mere i forhold til hvad jeg før har gjort for at få mit stofskifte op osv. right? Derudover hvor lang tager det for kroppen at komme ud af denne forsvarsposition så man rent faktisk taber sig ved at spise mindre - altså kcalUNDERskud / EnergiUNDERskud ?

    er 178 og vejer 70kg hvis dette betyder noget