floffy21

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by floffy21

  1. Er selv på atkins, og de siger ikke du skal spise fedt, man kan godt hvis man vil, men kan også vælge at spise mere magert, dvs kylling o.l. men det er rigtigt at det mætter mere end kulhydrater, jeg har nu tabt mig 8 kg, og træner 3 gange om ugen, så så længe det virker bliver jeg ved, er dog også begyndt at spise lidt rugbrød, da min sultfornemmelse er blevet meget mindre, men holder mig helt fra pasta ris, kartofler og hvidt brød :)

    Camilla

  2. Jeg har tidligere haft det på samme måde, denne gang har jeg det dog ikke så meget, det er mere kulhydrater generelt, jeg er på proteinkur, og hvis jeg drikker for meget cola light kan det komme, havde det i forgårs, men det var efter rugbrød, og juice, så det spiste jeg så, og nød det :) og i ny og næh kommer trangen til en is, og så køber jeg en, og nyder den vildt.

    så det kan være du skulle prøve med noget frugt i stedet, bare for at få noget sundere sukker indenbors, og ellers kan man få sukkerfrit slik, ved de har det i biografer, og det smager vildt godt :)

    Camilla

  3. Vil lige lægge en artikel fra helse herind, mn kan nemlig godt nogle steder få det gjort i det offentlige :)

    Helse

    Ville gerne selv have det gjort, men min styrke bliver desværre værre og værre hvert år!! :(

    Camilla