womanizer

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by womanizer

  1. Hvor hurtigt skal man forvente, at man kan nå tilbage på samme "ydelsesniveau", når man har haft pause i 17 dage? Nu var det tredje løbedag idag og jeg løb 5 km på knap 30 min - det er 5 min under min normale tid, hvilket er ret meget, når vi taler om så kort en distance!...synes jeg i hvertfald - taget i betragtning hvor svært det er, bare at skære 20 sekunder af...

  2. Du kunne jo også prøve chokoladeessens! Den har jeg selv og det smager MEGET af cholade...faktisk ligesom mørk chokolade..- den jeg har købt er fra Vægkonsultenterne. Deres produkter forhandles bl.a i Super Best - den er lidt små-pebret...omkring 35 kr...lidt dyrt ifht. andre essenser...

  3. Vi bruger dem i salat.

    Minder de ikke om rosiner ?

    Jeg synes de smager som rosiner, men de røde tranebær

    pynter lidt mere i rukula salaten.

    Henning :pumpin:

    Jo de gør - og jeg kunne godt forestille mig, at de hører i samme kategori som rosiner, hvad angår kalorieindholdet, men det var bare rart at vide det nøjagtige antal og fordeling, hvis nogen kendte det.

    De smager iøvrigt også fantastik i havregrød! :)

  4. Og så vil jeg lige spørge, om nogle skulle ha forslag til, hvordan man kan dræne kroppen for væske, foruden at drikke vand, cola light og kaffe?

    Føler simpelthen at jeg har så meget væske i kroppen. Mine fingerringe kan næsten ikke slides på og jeg kan se, at jeg også er lidt små-hævet i ansigtet. Har fået fortalt, at det kan skyldes, at jeg ikke har fået svedt den væske ud, som jeg normalt ville ha gjort, hvis jeg havde trænet...(hvilket jeg ikke har kunnet i over 14 dage pga. min fod)

  5. Du kan roligt proppe lidt olie i din salat evt..

    Jeg synes jeg har hørt at fedt forbrænder fedt og at hvis du f.eks skal indtage 1800kcal skal have ca 40g fedt om dagen og hvis det er 3500kcal så er det ca 70g fedt. Det er det der står i cuts prøv at læse den et par gange. Der står rigtig mange guldkorn

  6. Vil mene du skal ligge meget blødt ud de første 1-2 uger, da du lige har overstået en skade...Så har alle dine sener meget godt af, at starte stille og roligt ud igen...

    Så er jeg hjemvendt fra først løbetur - heldigvis ingen smerter i foden! :lol:

    Jeg løb 20 min med hastighed 10 som blev øget til 10.6 de sidste 10 min. Det ligger noget under min normale hastighed...men jeg nu det var ret hårdt....- kan det virkelig passe? Normalt ville sån' en tur jo være piece of cake!!?? :unsure:

  7. Tak for alle svarene....nu har jeg indtastet hvad jeg har spist i det ofte omtalte kostprogram...men jeg ligger alt for lave i fedt% kun på 8-10 stykker - og det er altså ikke noget jeg gør med vilje eller fordi jeg er fedtforskrækket! Faktisk kom det meget bag på mig!!

    Skal jeg simpelthen til at hælde olie i min mad eller nødder eller lignende....hvor vigtigt er det???...Fedtet snupper jo hurtigt et pænt antal af de tilbageværende kalorier...

  8. Hey There

    Jeg havde endelig fået oparbejdet en ok kondition...så skete uheldet! Min fod har nu været ude af drift i 14 dage og jeg har af den grund ikke kunnet løbe. Nu fornemmer jeg, at den så småt, er ved at være klar igen - derfor går mit spørgsmål på, hvordan jeg bedst starter op igen.

    Jeg plejer at træne således:

    1. interval: 2 min høj hastighed (ca. 12-13/kmt) 3 min lav hastighed - ca. 6 intervaller

    - pausedag

    2. interval 1 km løb (ca 13,5-14 km/t) + 1 minuts pause - ca 6 intervaller

    - restitutionsløb ca 6 km. med 10.6 km/t

    - pausedag

    3. længere tur ml. 10-14 km

    Skal jeg nedsætte farten, eller intervallerne eller begge dele? Eller giver det sig selv...?? For konditionen er vel allerede blevet noget forringet eller?

    Målte fornyeligt mit kondital...det skulle ligge på 56 - hvad siger det Jer? Synes ikke tabellen var særligt informerende!!!

  9. Jeg er vidende om, at det sundeste er, at tabe 0,5-1 kg om ugen, men grunden er, at jeg har haft en skade i foden, som har medført, at jeg har øget min vægt med 4 kg på kun en måned. Jeg plejer at løbe ret meget, hvilket jeg selvsagt ikke har kunnet...men jeg åbenbart ;-( ikke nedjusteret mit kaloriebehov...

    Det skal derfor heller ikke lyde som om, jeg er fanatisk og besat af at tabe mig, men jeg har en optagelsprøve forude og hertil er jeg for tung. Muskelmassen har ikke så meget at sige, så at der vil forsvinde lidt, gør ikke noget

    Jeg har forsøgt at regne ud, hvad mit daglige kalorieindtag skal ligge på, hvis jeg skal tabe 10000 kalorier om ugen (svarer det ikke til 1,5 kilo???), men det går ikke liiiige så godt....kunne I please! hjælpe?

    Desuden vil jeg spørge, hvor meget det har at sige om fordelingen hedder 40, 40, 20 eller om den hedder 30,50,20 eller 20,60,20??? (protein, kulh., fedt)

    ...på forhånd tak!

  10. Hej I kloge hoveder

    Jeg står med et problem! Jeg skal ha tabt mig 4-5 kg inden den 6.august...kan det lade sig gøre...altså på en forholdvis sund måde? Jeg er vidende om, at det alene kræver et energiunderskud, men hvordan sammensætter jeg det bedst muligt. Jeg kan ikke helt overskue at sætte mig ned og lave en plan - håber der er en venlig sjæl, der kan hjælpe mig på vej...gerne nogle helt konkrete ting og mængden af dem.

    Jeg har mulighed for at dyrke i hvert fald én times motion dagligt og er pt. i ret go form...

    Mit arbejde er ret stillesidende, jeg er 169 cm høj, kvinde, 29 år og vejer (desværre) knap 67 kg.....