Pieces

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pieces

  1. Jeg har været så uheldig at min Talus bliver ved med at skubbe sig en smule.

    Bag denne konstatering ligger et længere forløb med en hær af behandlere som har behandlet alt fra nakke til tå trods det at jeg sagde alerede til den første at det føltes som om min fod sad forkert, hvad der så viste sig den også gjorde.

    Har nu haft en behandler som kan et lille trick på 45 sekunder hvor han lige retter knoglerne tilbage men af flere grunde ønsker jeg at skifte, bl.a. georgrafi.

    Jeg kunne derfor være interesseret i om nogen med sikkerhed har kendskab til en ferm ankeludretter i Lyngby/kbh områder, gerne med overenskomst med sygesikringen da det har kostet mig en formue.

    Jeg skal ikke have tjekket hverken helheder eller diagnusticeret noget, jeg VED hvad der er galt, jeg skal bare have skubbet anklen på plads indtil ledbåndene bliver stærke nok til selv at holde den for mig.

  2. Hej Alle,

    jeg har brug for lidt hjælp erfaring vedrørende en tilstand som nu har stået på i 20 måneder.

    Jeg har været til en del behandlere som ikke rigtigt har kunne hjælpe, og sidder stadig med især et enkelt spørgsmål som jeg ikke helt synes jeg får et meningsfyldt svar på.

    I korte træk handler det om at jeg får voldsomt ondt i især baller & hofte ved længere tids belastning (primært gang, lange distancer).

    Helt indledningsvist i forløbet fik jeg en uforklaret ankelskade, mindes ikke at være vrikket om eller noget, og blev i den anledning undersøgt for træthedsbrud hvilket der ikke var tegn på. Herefter koncentrerede man sig primært om andre (følge?) symptomer og skader.

    Jeg har hele tiden haft en fornemelse af at der måske kunne være et problem med ankelen som udløste det hele, og hele tiden fået at vide at det ikke kunne gå nedefra og op men måtte stamme oppefra og ned hvorefter man koncentrerede sig om ryggen og lidt hofte/balle.

    Een af grundene til at jeg mistænker ankelen er at når jeg sidder og flyder lidt i sofaen kan jeg ved at vrikke ankelen (Opad) (og ellers holde resten af kroppen i ro) påføre mig selv pænt seriøse smerter i det meste af benet men især smertefulde i hofte balle,det kan jeg altså ikke ved at vrikke den anden fod.

    Jeg har heller aldrig kunne udløse mine symptoer ved at træne/bruge ryggen men får dem eksempelvis ved at strække lægmuskler, gå på hug og den slags

    Jeg har i hverdagen mange symptomer i foden, føleforstyrrelser, jag prikkende fornemmelser og endte med at blive hulfodet efter et årstid hvor foden syntes 2 cm kortere (dette er dog blevet rettet ud nu), jeg har indimelle fornemmelser af at foden sidder forkert, manglende evne til at styre tæerne, samt ondt i knoglerne på oversiden lige somjeg i den sidste tid har bemærket at den føles mere sovende når jeg vågner end resten af dagen oa...

    Er der nogen der har nogen erfaringer eller tanker der kan hjælpe mig på vej ?