Get_big

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Get_big reacted to Cocofantasy in Når man så skal holde vægten   
    Hey guys.
    Jeg står og har tabt mig 11 kg, de sidste 3 måneder. Dette har jeg gjort ved at indtage omkring 1200-1500 kcal om dagen og trænet så jeg mindst har forbrændt 500 kcal dagligt. Jeg er 170 høj og vejer nu 61 kg. Mit mål var at komme under 60 kg, og sidste tirsdag vejede jeg 60,3.
    Men så har jeg misset en smule styrketræning og en enkelt eller 2 træninger i sidste uge. I weekenden fik jeg flødestuvede kartoffler og stegte ål, til en familie sammenkomst - Hvilket resulterede i VIRKELIG dårlig mave og opkast = Væsketab. Udover det har jeg spist som jeg plejer (plejer=sidste 3 måneder) stortset.
    Hvordan pokker har jeg formået at tage 1 kg. på på en uge? Jeg tænker at de skide kartoffler og ål ikke burde gøre så vægten hoppede et kilo op?!
    Ellers bliver det da virkelig svært at holde det her vægttab og det gør mig sgu lidt vemodig.
    Jeg har oveni købet skiftet ppille mærke. Det skulle man kunne tage på af, men er det ikke nærmere det man putter i munden?
    Jeg søger nok nogle fysiologiske forklaringer på hvad der sker med kroppen. Jeg nægter at tage på igen, men jeg kan jo ikke blive ved med at tabe mig, så bliver jeg for tynd!
    Mvh. Julie