Kasper Rasmussen

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kasper Rasmussen

  1. Hvis man udføre denne peak ordenligt, så kan man slet ikke læse avis på samme tid. Første gang jeg prøvede måtte jeg give op efter 4 peak....

    Fik bare indtrykket af at man også fik mere muskelmasse af denne træningsform over hele kroppen, men det lyder ikke til at være den fulde sandhed...

  2. Er det ok kun at dyrke sprinttræning som den primære træningsform?

    Jeg er faldet over en "ny" træningsform som hedder peak 8 af Dr. Mercola. Han siger at man frigiver meget mere vækst hormon ved at lave intensive sprint. Læs evt. mere om Peak 8 -> Det er på engelsk!

    Har prøvet et par gange og synes virklig at jeg kommer i god form hurtig. Men er der andre der har længere varende erfaringer med kun at lave sprinttræning som han anbefaler og virker det virkeligt så godt? Mercola siger man frigiver op til 500 % mere vækst hormon og opbygger muskelmasse hvis man gør det korrekt. Det lyder vildt, men hvis det er sandt så er det jo måden at træne på!

    Jeg er meget interesseret i om man udelukkende kan dyrke sprinttræning eller om man skal variere.

    Bonus spørgsmål til dem der har forstand på motionscykler:

    Jeg overvejer at købe en ergometer motionscykel hvor du kan sidde vandret som han gør i hans træningsform. Min nuværende motionscykel synes jeg ikke er så god til denne form for sprinttræning. Den er både for let og så er det ikke behageligt at sidde ret op og ned og sprinte.

    Fandt en Ketler ergometer på www.crazysport.dk/motionscykler/

    Nogen der kan hjælpe mig med at vælge hvis jeg nu beslutter mig for at hellige denne træningsform. Der er stor prisforskel mellem Ketler ergometer e3 og e7, dem hvor du kan sidde i vandret/mere behageligt.