Morten Roland

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Morten Roland

  1. Hej Alle

    Nå, jeg har ledt efter min gamle logbog, men den er nok slettet… Nevermind, jeg opretter hermed en ny.

    Som jeg skrev om i denne tråd: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=59929 er jeg gået i gang med at træne til Ironman ved Challenge Copenhagen 2013.

    Efter jeg i december har kørt træningen lidt ned for at restituere, er jeg nu gået for alvor i gang igen. I december trænede jeg selvfølgelig stadig, men moderat = 3-4 gange/uge med træningspas på max 75min.

    Planen for Januar er kombineret vægttab og udholdenhedstræning. Jeg skal ca. 2½ kg ned (fra 77,6 til 75) nu med det samme, og regner med at komme ned på ca. 73 på kampdagen.

    Formålet med at oprette denne log er forhåbentlig få masser af god sparring i forbindelse med træningen hen imod målet d. 18. august.

    Målet er at gennemføre IM på under 10½ timer. :bike:

    Kort om mine udfordringer på de 3 discipliner:

    Svømning: Har aldrig været den store svømmer, men kan da holde den kørende. Jeg har for et par måneder siden svømmet de 3,8 km (på 50m bane), på lige under 1½time. Har efterfølgende fået lidt tekniktræning ved en tidligere elitesvømmer, og arbejder selv videre med dette nu. Satser meget stærkt på at komme ind under 75min på dagen.

    Cykling: Meget længe siden at jeg har cyklet 180km, men har da prøvet det. I øjeblikket træner jeg udholdenhedstræning hjemme i stuen på en spinningscykel foran tvet.

    Løb: Har altid løbet meget, og anser dette som min bedste disciplin. Gennemførte Viborg maraton på 3:17 sidste år.

    Træningen i denne uge har indtil nu set således ud:

    Tirsdag: Løb, distance/udholdenhed. Distance: 23km. Tid:1:56:13 Gns. Pace: 5:04 Gns. Puls: 142

    Torsdag: Spinning, udholdenhed. Tid: 2timer. Gns. Puls: 123

    Fredag: Styrketræning, all round 30 min.

    Lørdag: Løb, jogging. Distance: 16km. Tid: 1:16:23 Gns. Pace: 4:43 Gns. Puls: 149

    I morgen står den på svømning :bubblebath:

    Jeg ser frem til jeres konstruktive feedback!

    /Tolle

    Hej Alle

    Mit navn er Morten Roland og jeg er helt ny her på siden, håber det er ok at skrive her. Jeg prøver at finde ud af om jeg kan komme med i kbh. challenge 2013, er i tvivl om hvorvidt jeg kan nå at blive klar mht. den træningsmængde der skal til. Men håber lidt på at kunne lytte til de mange erfaringer der er at hente hos jer andre.

    Jeg syntes selv at jeg er i god form, løber meget, svømmer og har kørt rigtig meget mtb, dog ikke racer, men har en let mtb som så også er blevet brugt meget på landevej.

    Mine løbetider er pt. 35 km på 3 timer 30 km på 2,25 time km, 22 km 1,37 time og min første og eneste marathon til dato er en dårlig tid på 4,26 pga. meget krampe i lægge og lår ved 36 km, ramte ikke muren men måtte sande at det er svært at løbe med krampe i lår og lægge tror den ville have heddet 3,45 eller 3,50 uden krampe, men det vil vise sig i år ;0).

    efterfølgende har jeg løbet flere 30 km og 35 km uden kramper, så glæder mig til Marathon i år uden kramper.

    Jeg svømmer en del i svømmehal og har lidt svært ved crawl men mener godt jeg kan komme efter det, havde tænkt at gå havet nu med våddragt og begynde at svømme. 2 km på 40 min i svømmehal, 3 km på 1,14 timer.

    Cykling er altid blandet mtb og landevej, jeg har kørt og har bla. kørt 78 km på 3,21 men tror nu godt at jeg skal få cyklingen på plads.

    Min ugentlige træning lige nu består at 2 gange svømning hver anden uge i svømmehal, og løb i 7 dage min. distance som 19,7 og så arbejder jeg mig op mod de 30, eller 35 men kan også blive ved de 19,7 i løbet af ugen. har lige nu kun trænet hver anden uge pga. familie men havde tænkt at putte 2 til 3 træningspas ind i den ene uge og så fuld skrue i den anden. Er ikke kommet igang efter en pause med cykling endnu, men vil prøve at arbejde det ind nu her i foråret.

    Mit mål med at deltage i Copenhagen Challenge, vil være at gennemføre, og da jeg er 40 år tror jeg det er nu hvis jeg skal gøre det idet min grundform er meget stabil, og jeg kan mærke at jeg er et sted i mit liv hvor det vil være det rigtige tidspunkt at prøve.

    Men som jeg tidligere har skrevet , ved jeg jo ikke hvad der skal til og er ikke medlem at nogen klub idet jeg er alene far til 6 børn fra 3 til 12, er det ikke muligt at tilpasse træning til klubtider.

    Håber i har nogle gode råd.

    Mvh.

    Morten Roland